Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tévő lehetek, hogyan...

Mi tévő lehetek, hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés
49N.Van egy öcsém,akinek 20 évvel ezelőtt eladtam az Anyai részt,mert megvoltam szorúlva 300000ft-ért Vagyis annyit adott érte mert annyi pénze volt.!!!Pár éve nem jó a kapcsolatunk egymással.Most szeretné ha vissza vásárolnám,de nem ennyiért,hanem milliókért.mit tegyek,egyszerűen tanácstalan vagyok.Apú még él,ő mondta oldjuk meg valahogy.mit csináljak?
2010. márc. 2. 13:43
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
vagy megveszitek, de az általatok ár és az ő általa gondolt ár között valahol vagy akkor ne vegyétek meg!
2010. márc. 2. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Csináld amit ő, adj annyit, amennyit tudsz, de milliókat biztos nem adnék, úgy nem lenne fair. pl számoltasd vagy számold át a 300ezret mai összegre..
2010. márc. 2. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szeretné ha visszavásárolnád?És??

Te meg nem szeretnéd visszavásárolni,és kész!

Szükséged van a házrészre?Ha nincs,akkor eszedbe ne jusson akár egy forintot is adni érte!

2010. márc. 2. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem foglalkoznék vele, köszönöm, nem kell, ennyit kell mondani.
2010. márc. 2. 14:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen,csak most az Apai részben lakok,ha ő is meghal negyed részem lesz csak,azzal meg mit érek?szóval nem tudom.
2010. márc. 2. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
46F estem hasoló,csak nem visszavétellel.Hogy jön ki a 1/4 rész? Gondolom Anyud nem él.Haszonélvezet van-e?
2010. márc. 2. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Már bocs,de a fél házzal mit érnél?....
2010. márc. 2. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó tesók vagytok!
2010. márc. 3. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!