Mit csinálnátok ha kiderűlne, hogy a párotoknak kb 4 milliós hitele van?
Jogos a felháborodás, de..... A férjem amikor megismertem akkor még mint barátot, az előző párjával élt és rengeteget fizetett a hölgy miatt. Pár éve eldöntöttük, hogy együtt jóban-rosszban és vettünk egy lakást. Igen ám, de előtte ki kellett fizetni négy milliónál többet is, hogy kapjunk lakás hitelt. Így a férjem hülyeségi kifizetve, viszont a lakásra teljes hitelt kellett felvennünk, mert az előleg elúszott. De nem bántam meg, mert így sokkal kevesebbet fizetünk, mintha törlesztgetné a személyi meg ilyen olyan kölcsönöket. Sokáig haragudtam rá, mert igazságtalannak éreztem ezt a nagy összeget. Elmondta, hogy van személyi hitele, csak azt nem hogy ilyen sok.
Megértelek, de ebben az egyben csak te tudsz dönteni.
A másik! A pénzügyeket én intézem, ez feltétel lett azóta és nem is tiltakozott ellene!
Hat nem orulnek neki, ha kiderulne miutan mar kozosen gyereket is vallaltunk.
Elgondolkoznek, hogy miert egy jellemtelen emberrel hozott ossze a sors.
A parod felelotlen, es hagyja magat sodorni az elettel.
Dolgozik legalabb?
En valoszinu elhagynam ha latnam hogy nem is erdekli hogy hogyan fogja visszafizetni a penzt.
Ti 3 éve vagytok együtt,és a párodnak 7 éve van 4 millió forint tartozása?Nem semmi a pasas!
Gondolom nem vagytok még házasok,csak együtt éltek..
Ha feketén dolgozik,és továbbra sem fizet semmit,akkor miért éltek egyik napról a másikra?Hisz a hiteleket úgyse fizeti...
Én mindenképpen eldumálnék vele,hoyg kezdje el a visszafizetést,mert a 4 millió nagyon hamar 5 millió lesz a kamatok,és a késedelmi pótlékok miatt...
Egyébként szégyellheti magát a pasas,hisz gyereket bevállalt,holott tudta,hogy szinte a "csőd" szélén áll!
Így kezdeni egy kapcsolatot elég rizikós..
Neked egyébként a 3 év alatt soha nem nem fordult meg a fejedben,hogy valami nem stimmel??Tényleg hol szerezte a kölcsönöket,hiteleket ha feketén dolgozik?
egy hogy hazudott, már ez is ok....de ez durva h ekkora adósságot halmozott fel, ráadásul még nem is érdekli, h fizeti ki....
ezek a hitelek durva dolgok, mert egy legális hitelhez kell jövedelemigazolás, meg minden szar......cserébe nem fog megállni egy fekete autó a ház előtt és nem fognak belőle kiszállni szimpatikus behajtó emberek......gyanítom nem volt jövedelemigazolás... gondolj bele h bármi amit vesztek, bármi ami neked van, lefoglalható......ez alapján dönts h megéri e így élni
már bocs, de kib..szott nagy lapát!!
vagy agyonvágon, vagy ráteszem, de nekem ilyen ember nem kell. nem az összeg, hanem a felelőtlenség miatt.
az én exemnek össz 1milla hitele volt, de amint kiderült, h eltitkolta, és fasságokra cseszte el, azonnal megtanítottam repülni...
Olcsón megúsztad. Az exemnek, 15 millás tartozása volt, ami a megismerkedésünk után 3 évvel derült ki.
Nem véletlenül az exem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!