Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha kiderűlne,...

Mit csinálnátok ha kiderűlne, hogy a párotoknak kb 4 milliós hitele van?

Figyelt kérdés
3-éve vagyunk együtt és nem rég derűlt ki,hát gondolhatjátok.Ja és van egy 8-hó babának.tanácstalan vagyok.Abszolult hónapról hónapra élünk.
2010. márc. 2. 12:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Jogos a felháborodás, de..... A férjem amikor megismertem akkor még mint barátot, az előző párjával élt és rengeteget fizetett a hölgy miatt. Pár éve eldöntöttük, hogy együtt jóban-rosszban és vettünk egy lakást. Igen ám, de előtte ki kellett fizetni négy milliónál többet is, hogy kapjunk lakás hitelt. Így a férjem hülyeségi kifizetve, viszont a lakásra teljes hitelt kellett felvennünk, mert az előleg elúszott. De nem bántam meg, mert így sokkal kevesebbet fizetünk, mintha törlesztgetné a személyi meg ilyen olyan kölcsönöket. Sokáig haragudtam rá, mert igazságtalannak éreztem ezt a nagy összeget. Elmondta, hogy van személyi hitele, csak azt nem hogy ilyen sok.

Megértelek, de ebben az egyben csak te tudsz dönteni.

A másik! A pénzügyeket én intézem, ez feltétel lett azóta és nem is tiltakozott ellene!

2010. márc. 2. 12:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Még nem voltunk együtt akkor vette fel,innen-onnan amonnan,mostanra ennyi gyült össze.És baromságokra költötte,telefon,számítógép stb....nem tudom mit csináljak vele,nekem semmi közöm a pénzhez.Én a gyerekem elől egy fillért sem fogok elvenni.
2010. márc. 2. 12:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem orulnek neki, ha kiderulne miutan mar kozosen gyereket is vallaltunk.

Elgondolkoznek, hogy miert egy jellemtelen emberrel hozott ossze a sors.

A parod felelotlen, es hagyja magat sodorni az elettel.

Dolgozik legalabb?

En valoszinu elhagynam ha latnam hogy nem is erdekli hogy hogyan fogja visszafizetni a penzt.

2010. márc. 2. 12:55
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem érdekli,hogy hogyan lesz kifizetve a pénz,már kb6-7 éve húzodik.Eddig se fizette mert feketén dolgozott és nem volt míből vonják.
2010. márc. 2. 13:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Sok választásod nincs, kifizeted vagy lelépsz.
2010. márc. 2. 16:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Ti 3 éve vagytok együtt,és a párodnak 7 éve van 4 millió forint tartozása?Nem semmi a pasas!

Gondolom nem vagytok még házasok,csak együtt éltek..

Ha feketén dolgozik,és továbbra sem fizet semmit,akkor miért éltek egyik napról a másikra?Hisz a hiteleket úgyse fizeti...

Én mindenképpen eldumálnék vele,hoyg kezdje el a visszafizetést,mert a 4 millió nagyon hamar 5 millió lesz a kamatok,és a késedelmi pótlékok miatt...

Egyébként szégyellheti magát a pasas,hisz gyereket bevállalt,holott tudta,hogy szinte a "csőd" szélén áll!

Így kezdeni egy kapcsolatot elég rizikós..

Neked egyébként a 3 év alatt soha nem nem fordult meg a fejedben,hogy valami nem stimmel??Tényleg hol szerezte a kölcsönöket,hiteleket ha feketén dolgozik?

2010. márc. 2. 16:59
 17/19 anonim ***** válasza:

egy hogy hazudott, már ez is ok....de ez durva h ekkora adósságot halmozott fel, ráadásul még nem is érdekli, h fizeti ki....

ezek a hitelek durva dolgok, mert egy legális hitelhez kell jövedelemigazolás, meg minden szar......cserébe nem fog megállni egy fekete autó a ház előtt és nem fognak belőle kiszállni szimpatikus behajtó emberek......gyanítom nem volt jövedelemigazolás... gondolj bele h bármi amit vesztek, bármi ami neked van, lefoglalható......ez alapján dönts h megéri e így élni

2010. márc. 2. 17:22
 18/19 anonim ***** válasza:

már bocs, de kib..szott nagy lapát!!

vagy agyonvágon, vagy ráteszem, de nekem ilyen ember nem kell. nem az összeg, hanem a felelőtlenség miatt.

az én exemnek össz 1milla hitele volt, de amint kiderült, h eltitkolta, és fasságokra cseszte el, azonnal megtanítottam repülni...

2010. márc. 2. 22:49
 19/19 anonim válasza:

Olcsón megúsztad. Az exemnek, 15 millás tartozása volt, ami a megismerkedésünk után 3 évvel derült ki.

Nem véletlenül az exem már.

2014. nov. 24. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!