Milyen ember jut eszetekbe a Patrik név hallatán?
Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 07:58
11/30 anonim válasza:
Skót ballada, Arany János fordítása: Sir Patrick Spens
12/30 anonim válasza:
Az a részeges fiú aki nemrég beleesett egy kútba és meghalt. :((
13/30 anonim válasza:
Rózsaszín, buta és egy szivacs a legjobb barátja.
14/30 anonim válasza:
Csillag Patrik a Spongyabobból :-)
16/30 anonim válasza:
Nekem egy olyan ember, aki szeret csibészkedni, és nem csak gyerekként, hanem később is.
18/30 anonim válasza:
Na ja, a rajzfilm miatt én se társítom magas szellemi képességekkel a nevet. Az se sokat segít, hogy az egyetlen Patrik, akit ismerek, szintén nem egy észlény. :D
19/30 anonim válasza:
Hát az én párom Patrik. Nem vagyok elfogult, de nagyon intelligens, sok mindenhez ért és egy nagyon jó ember! És egy baromság név alapján megítélni valakit..
20/30 anonim válasza:
Nekem 3 személy jut eszembe ha Patrik nevet hallok
1. Patrick Swayze színész
2. Patrik a csillag a Spongabobból
3. Egy haverom fia aki Patrik, és egy nagy link alak. Drogos, erőszakos, bunkó. Hamarosan a börtönbe végzi, mert mostanában állandóan lebukik a lopásai miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!