Holnap nem lehetek a családommal! Hogy nyugodjak le?
Figyelt kérdés
Nyári szünet van, de külső okok miatt holnap el kell utaznom, amihez semmi kedvem(család nélkül) egész napra. Most bele vagyok betegedve, olyan rosszul vagyok, alig várom hogy holnap 21:00 legyen hogy hazajöhessek. Most nem tudok aludni sem, egy csomó negatív gondolat forog a fejemben. Nagyon rosszul vagyok, sírok, pedig nem vagyok fiatal. Mit csináljak? :(2015. jún. 21. 23:09
1/15 anonim válasza:
Ne hisztizz már, nem vagy óvodás! Nehogy már egy napba halj bele. Én 8 éve élek távol a családomtól-mármint a szüleimtől-, mert külföldön élek, hiányoznak, de kibírom. Valamint 5 hónapot kényszerültem a férjemtől távol lenni pár éve. Kibírtuk, nem egy napért nyávogtunk.
3/15 anonim válasza:
Próbáld meg megtervezni a napi programodat,és úgy össze illeszteni,hogy tudd, hogy mikor tudod őket felhívni,vagy írni nekik. és azt az időpontot várd. :)
4/15 anonim válasza:
Basszus.. ilyet még nem hallottam. Az öt éves lányomat ma vitték el a keresztszülei 9 napra nyaralni.... :D
És egy szava sem volt! (Pedig nem látja őket sűrűn!).
5/15 anonim válasza:
" pedig nem vagyok fiatal."
AZ mit jelent konkrétan?
Ne légy már ennyire hisztis :)
Amúgy valahol nagyon aranyos, hogy így ragaszkodsz a családodhoz :)
6/15 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem aranyos, hanem beteges. Egyetlen egy napról van szó, más évekig nem látja a családját, de te még el is rontod emiatt a kedved ahelyett hogy élveznéd a velük töltött időt.
7/15 anonim válasza:
Én örülnék annak az egy napnak is.
Ne hisztizz már basszus, egy napot csak kibírsz nélkülük. Ez annyira gyerekes, már ne haragudj. Nőj fel! Mi lesz veled később?!
8/15 anonim válasza:
Reggel mész, este jössz. Ne nyafogj, nőj fel. Ennyit egy kisiskolás is kibír.
9/15 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: ha inkább velük akarsz lenni, találd ki a módját, azokat a külső okokat hogyan tudod megoldani elutazás nélkül! Kérj segítséget, ha kell hozzá!
10/15 anonim válasza:
Ne máár, még ott aludnod sem kell. :D Mennyi idős vagy, 10? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!