Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vesztetek már össze szüleitekk...

Vesztetek már össze szüleitekkel úgy hogy azt mondták kitagadnak?

Figyelt kérdés

Én egy lány végett vesztem össze inkább édesapámmal, anyum az sokkal megértőbb.

Szóba került itt a megélhetés is, mert külföldön van a lány és lenne ott munka , míg itthon a családi vállalkozásban kéne tevékenykednem..de ezt nem akarom már csinálni.

ELőbb utobb ugyis megbocsájtanak nem??

26 éves vagyok

Egy igazi férfi ha kell a szüleivel is farkasszemet tud nézni..nemde?? Jól gondolom. Ettöl függetlenül jövöhéten utazom de csak kiváncsi vagyok másnak volt e hasonlo esete.

2010. márc. 1. 17:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolod! Én is ugyanígy voltam - aztán dehogy tagadnak ki...
2010. márc. 1. 17:35
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Felnőtt,érett férfi vagy,én nem is értem,apád mit gondol...Nem vagy már gyerek,tudsz önálló döntéseket hozni,merj farkasszemet nézni velük,és indulj útnak,ah így döntöttél.Ha leveszik Rólad a kezüket emiatt,akkor ne is erőltesd a jó viszonyt.Ha látják,hogy képes voltál a sarkadra állni,és tényleg hiányozni fogsz nekik,akkor megbocsájtanak Neked,és lenyugszanak a kedélyek.Bizonyítsd csak be nekik,hogy felnőtt vagy!Szerintem jól cselekszel!
2010. márc. 1. 17:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy tagadnak ki. Voltam én is hasonló helyzetben, nekem azt mondták, hogy költözzel el otthonról. Na másnap már lenyugodtunk (persze nem ment sehova aznap éjjel sem) és megbeszéltük a dolgokat.

Igen állj csak ki a barátnőd mellett, a normális kereteken belül persze.

Azt soha nem szabad elfelejteni, hogy a szülő az szülő marad. Igen, fel tudják bosszantani az embert, de tudni kell mindig hgoy az ő szemükkel mindig a mi érdekeinket nézik, csak nem látják, hogy az néha nem az amit ők elgonodolnak (pl itt a vállalkozás dolog)

Sok sikert kívánok

2010. márc. 1. 17:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! El sem tudjátok hinni mennyit jelent ez most számomra!!! Idáig mindegyik komment tetszik :))
2010. márc. 1. 17:45
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Az en anyam igy szokott nekem koszonni.
2010. márc. 1. 17:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

részben. szüleim pár éve vettek egy házat anyum szülőfalujában és teljesen rákattantak(pedig mi is kertes házbn lakunk). minden hétvégén mentek, azt csinálták. én meg utáltam, ezért nem mentem, megvolt már a magam élete. erre apám kijelentette, hogy akkor abból a házból ő kitagad, nem mehetek oda és örökölni sem fogok belőle. mondom jó, legyen. aztán kb 2 hét alatt elfelejtette.

anyám kissé neurotikus természet, volt, hogy már a lánya sem voltam, kitagadott, stb(pedig nem is csináltam semmi olyat), de ez is kb 2 óráig tartott. nyugi, téged sem fognak kitagadni, csak azt hiszik ezzel rávehetnek valamire, amit nem akarsz.

2010. márc. 1. 17:58
 7/12 anonim ***** válasza:
65%

Nekem kb.100x vetettek ilyet a szememre persze nem lett belőle semmi:))

Ez van,biztos csak ez jutott az eszükbe:))

2010. márc. 1. 18:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tagadnak ki.A szülők sokszor próbálkoznak fenyegetőzni,és még felnőttként is gyereknek kezelni.Amíg élnek,addig Te a féltett kisfiúk maradsz,csak nekik is meg kell érteni,hogy egyszer a gyerek felnő és szeretné a saját útját járni.Persze bepróbálkoznak mindennel,de szerintem ez így természetes,majd ha Te is édesapa leszel,meglátod milyen érzés "elveszíteni" az addig féltve őrzött gyereket.Neked viszont azt kell mérlegelned,hogy a boldogságodat hol érheted el.Mellettük,vagy a lány mellett.Természetes dolog,hogy 26 évesen el mész a lány után,ebbe semmi kivetni való nincs.Sőt ez megbocsájtható bűn,még szülői szemmel is.Nem embert ölni mész,csak a boldogságod után.Hidd el,ha a szüleid is azt fogják látni,hogy szépen alakul az életed,ők is megnyugodnak,és boldogok lesznek.A szülők már csak ilyenek...
2010. márc. 1. 18:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

hmm..

tudod, amelyik szülő tényleg ki akar tagadni, az nem fenyeget, hanem szépen csendben megteszi.

apám is simán kijátszotta a kezem alól az örökségemet, úgy, hogy egy mukkot sem szólt róla...

ennyi.

2010. márc. 1. 18:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mondták már, de meggondolták magukat. :)

Persze ez nem ilyen vicces, egy barátnőmet tényleg kitagadták, mert eljegyezte a barátja, akinek csak annyi bűne volt, hogy nagy volt a korkülönbség. Ez olyan 3-4 éve volt, azóta se bocsátottak meg.

A szomorú az, hogy ha a barátnőm betegségben vagy balesetben meghal, életük végéig siratják és gyászolják. Így meg, hogy "csak" boldog, hallani sem akarnak róla...

2010. márc. 1. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!