Vesztetek már össze szüleitekkel úgy hogy azt mondták kitagadnak?
Én egy lány végett vesztem össze inkább édesapámmal, anyum az sokkal megértőbb.
Szóba került itt a megélhetés is, mert külföldön van a lány és lenne ott munka , míg itthon a családi vállalkozásban kéne tevékenykednem..de ezt nem akarom már csinálni.
ELőbb utobb ugyis megbocsájtanak nem??
26 éves vagyok
Egy igazi férfi ha kell a szüleivel is farkasszemet tud nézni..nemde?? Jól gondolom. Ettöl függetlenül jövöhéten utazom de csak kiváncsi vagyok másnak volt e hasonlo esete.
Dehogy tagadnak ki. Voltam én is hasonló helyzetben, nekem azt mondták, hogy költözzel el otthonról. Na másnap már lenyugodtunk (persze nem ment sehova aznap éjjel sem) és megbeszéltük a dolgokat.
Igen állj csak ki a barátnőd mellett, a normális kereteken belül persze.
Azt soha nem szabad elfelejteni, hogy a szülő az szülő marad. Igen, fel tudják bosszantani az embert, de tudni kell mindig hgoy az ő szemükkel mindig a mi érdekeinket nézik, csak nem látják, hogy az néha nem az amit ők elgonodolnak (pl itt a vállalkozás dolog)
Sok sikert kívánok
részben. szüleim pár éve vettek egy házat anyum szülőfalujában és teljesen rákattantak(pedig mi is kertes házbn lakunk). minden hétvégén mentek, azt csinálták. én meg utáltam, ezért nem mentem, megvolt már a magam élete. erre apám kijelentette, hogy akkor abból a házból ő kitagad, nem mehetek oda és örökölni sem fogok belőle. mondom jó, legyen. aztán kb 2 hét alatt elfelejtette.
anyám kissé neurotikus természet, volt, hogy már a lánya sem voltam, kitagadott, stb(pedig nem is csináltam semmi olyat), de ez is kb 2 óráig tartott. nyugi, téged sem fognak kitagadni, csak azt hiszik ezzel rávehetnek valamire, amit nem akarsz.
Nekem kb.100x vetettek ilyet a szememre persze nem lett belőle semmi:))
Ez van,biztos csak ez jutott az eszükbe:))
hmm..
tudod, amelyik szülő tényleg ki akar tagadni, az nem fenyeget, hanem szépen csendben megteszi.
apám is simán kijátszotta a kezem alól az örökségemet, úgy, hogy egy mukkot sem szólt róla...
ennyi.
Nekem is mondták már, de meggondolták magukat. :)
Persze ez nem ilyen vicces, egy barátnőmet tényleg kitagadták, mert eljegyezte a barátja, akinek csak annyi bűne volt, hogy nagy volt a korkülönbség. Ez olyan 3-4 éve volt, azóta se bocsátottak meg.
A szomorú az, hogy ha a barátnőm betegségben vagy balesetben meghal, életük végéig siratják és gyászolják. Így meg, hogy "csak" boldog, hallani sem akarnak róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!