Hogy oldjam meg? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 20 éves vagyok, most érettségiztem. Olyan helyzetbe kerültem, hogy ősszel muszáj lesz elköltöznöm onnan, ahol most lakom. Van egy lakásom, de nincs berendezve egyáltalán. Ősszel elkezdek egy kétéves szakmát, tehát tanulni fogok még, de mindemellett valahogy munkát vállalok majd, hogy fenntartsam magam. Helyzetem miatt havonta 31.000 ft-ot kapok az államtól. Hogy tartam fenn magam, és hogy oldjam meg azt, hogy ne egy üres lakásba költözzek be? Béreljek egy szobát? Anyagi támogatásra nem számíthatok. Köszi a segítséget.
20L
2015. jún. 19. 08:49
11/12 anonim válasza:
Talán tudnék segíteni. Hol laksz? Lakótarsat keresek Miskolcon, vagy albérletet. Nekem viszont vannak bútoraim, csak nem győzöm egyedül fizetni az albit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!