Mit tegyek? Teljesen kikészültem.
3 éve megismerkedtem egy férfivel, aki nős. Természetesen beadagolt minden szépet és jót, én naívan elhittem neki mindent, és vissza utasítottam a kérésére 2 férfit is, akivel talán már boldogan élhetnék. 8hónapja csak szenvedek.
Kiderült, hogy én csak egy vagyok a sokból akit így összetört, de ő csak a pofámba nevet, majd ha látja hogy komolyodik a helyzet elkezd pitizni hogy ne buktassam le.
Már próbáltam hogy legyünk "barátok", tehát szia-szia és kerüljük egymást. Hát természetesen ez se ment, egyfolytában a lelkembe tapos, mivel tudja hogy szeretem még, és ezen jót szórakozik. Munkahelyet nem akarok váltani mert elég jól keresek. Mit tegyek? Buktassam le? Félek a lelkiismeret furdalástól.:S Megérdemelné? Mit tegyek?
Szia!
Miből gondolod,ha talán össze is jöttök,nem fogja Veled is ugyanezeket megcsinálni?
Gondold bele magad a felesége helyzetébe,lehet hogy ő is ludas,hogy csalja a férje,de legyen tartásod,annyi fiatal szingli pasi van a világon!:)
A munkahelyen meg kerüld el!
Csak Ő veszíthet,és nem TE!
3 eve nem volt koztetek semmi? Csak szovegel?
A munkahelyedet ott ne hagyd, huzd ki magad, es koszonj neki nagyokat, de magadban egy senki legyen a szamodra.
Az ilyen pasik akarmilyen nagydumasak, akarmilyen beosztasban is vannak, szamomra egy jo nagy 0-ak! Jellemtelen alakok.
Micsoda ribanc faszi!
Nos:
1. ne hagyd ott a jól fizető állásodat
2. kezdj el ismerkedni más pasikkal, ne nősekkel!
3 legyél jókedvű, vidám, de rajta nézz keresztül
4. híreszteld el, a munkahelyeden, hogy van a másik városban egy udvarlód és boldog vagy...és alakul a dolog!
A helyzet az hogy magadért saját magad vagy felelős, tehát csak magadat hibáztathatod, hogy hagytad hogy ezt tegye veled. Érted :)
2. a felesége ezek szerint a főnök. Nos, azt döntsd el, hogy fontosabb-e a munkád, vagy jófej a karsz lenni a főnöknővel és felvilágosítod, mert vele szemben is szemétség amit művel a hapsi. De ha elmondod neki, akkor sajnos valószínű, hogy menned kell onnan, hiszen csak haragudni fog rád a nő, akármit is csinálsz.
Én elkezdenék nézelődni más munkahely után. szerintem fél év alatt találsz megfelelőt, akkor elmész, és ha úgy gondolod akkor elmondod búcsúzóul a nőnek miért mész el.
Munkahelyet azért kéne váltani, mert nem tudod sajnos másképp rávenni magad hogy ne foglalkozz a pasassal, ez a te gyengeséged. De tenni kell ellene, ezért jobb ha elmész. Viszont addig amíg nem találsz másik helyet nem szabad lebuktatni, mert saját magaddal is kiszúrsz sajnos.
Kislány, ÉBRESZTŐŐŐŐ :)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!