Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Teljesen kikészültem.

Mit tegyek? Teljesen kikészültem.

Figyelt kérdés

3 éve megismerkedtem egy férfivel, aki nős. Természetesen beadagolt minden szépet és jót, én naívan elhittem neki mindent, és vissza utasítottam a kérésére 2 férfit is, akivel talán már boldogan élhetnék. 8hónapja csak szenvedek.

Kiderült, hogy én csak egy vagyok a sokból akit így összetört, de ő csak a pofámba nevet, majd ha látja hogy komolyodik a helyzet elkezd pitizni hogy ne buktassam le.

Már próbáltam hogy legyünk "barátok", tehát szia-szia és kerüljük egymást. Hát természetesen ez se ment, egyfolytában a lelkembe tapos, mivel tudja hogy szeretem még, és ezen jót szórakozik. Munkahelyet nem akarok váltani mert elég jól keresek. Mit tegyek? Buktassam le? Félek a lelkiismeret furdalástól.:S Megérdemelné? Mit tegyek?

2010. febr. 28. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Ird be a google-ba hogy onbecsules. Es gyakorold, mert nagyon radfer! Sok sikert!
2010. febr. 28. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Szia,én ugyanugy vagyok ahogy ahogy te csak 16éves.A volt barátom dettó ilyen volt,én lebuktattam,szakított a barűtnőjével,és azóta mindenki lenézi..Nem bánom egyáltalán,és ne hagy dot a munkaheyed egy barom miatt!!Eszedbe ne jusson!!Kell a pénz neked is,nemhiszem hogy jól járnál egy kevesebbet fizető állássa,sőt nem szabad kockáztatni ilyen helyzetben.Másrészt ne hagyd magad tönkretenni csak mert szereted,tudom ti idősebbek vagytok,de az csak egy dolog.Dobd ki,nyugodtan buktasd le,mond el a "barátnőinek"hogy mi a helyzet,hidd el elhiszik majd neked.Sok sikert,találsz te jobbat! : D
2010. febr. 28. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Hát én már azon is csodálkozom hogy képes voltál elhinni ilyen óhéber dumát amit a nős pasik kikacsintó része napi szinten levág szerintem te elég csukott szemmel járhatsz ha képes voltál ilyenek bedőlni na de mindegy egyet tehetsz:Pókerarcot vágsz nem mutatod ki az érzelmeidet és nem is beszélsz róla senkinek nehogy visszamondják .Közlöd vele hogy vége a feleségének nem szólsz nyugodjon meg mert jobban sajnálod annál az asszonyt hogy szétziláld az életét.Utánna meg tégy úgy mint aki jól érzi magát akárhogy is teper a pali ne inogj meg csak légy magabiztos az se árt ha sejteted a környezeteddel hogy van valakid akivel közel kerültetek egymáshoz hátha eljut a fülébe csak ne csináld feltünően.Egyszer majd csak leszáll rólad és ha van egy kis eszed nem kezdel nős pasival mert ki tudja rajtad kívül még hány nővel kavar és ha ilyen tetü módon viselkedik hát ne várj tőle szép kapcsolatot de a többitől se.Keress becsületes embert még nem haltak ki.
2010. febr. 28. 14:38
 4/10 anonim válasza:
87%

Szia!

Miből gondolod,ha talán össze is jöttök,nem fogja Veled is ugyanezeket megcsinálni?

Gondold bele magad a felesége helyzetébe,lehet hogy ő is ludas,hogy csalja a férje,de legyen tartásod,annyi fiatal szingli pasi van a világon!:)

A munkahelyen meg kerüld el!

Csak Ő veszíthet,és nem TE!

2010. febr. 28. 14:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Megpróbálok nem törődni vele, de egyszerűen borzalmasan megnehezíti a helyzetem és ő élvezi ezt. Hülye voltam, sajnálom. De már ez sajnos nem segít, az időt vissza tekerni nem tudom.:(
2010. febr. 28. 14:49
 6/10 anonim ***** válasza:
92%

3 eve nem volt koztetek semmi? Csak szovegel?

A munkahelyedet ott ne hagyd, huzd ki magad, es koszonj neki nagyokat, de magadban egy senki legyen a szamodra.

Az ilyen pasik akarmilyen nagydumasak, akarmilyen beosztasban is vannak, szamomra egy jo nagy 0-ak! Jellemtelen alakok.

2010. febr. 28. 14:52
 7/10 A kérdező kommentje:
A nem volt semmi alatt nem tudom mit értessz, szex volt, meg szinte minden olyasmi mint egy kapcsolatban, munkahelyen "titkoltuk" mert a kedves feleség a főnök asszony.:(
2010. febr. 28. 14:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb amit tehetsz,hogy átnézel rajta,mindenféle kapcsolatot megszakitasz vele.Ne hagyd hogy zsaroljon.Az más kérdés,hogy Te milyen ember lehetsz,ha képes vagy egy olyan munkahelyen dolgozni,ahol a főnököd férjével kefélsz..ebbe bele sem megyek. Hát igen első jól irta,önbecsülés,emberi tartás,gerinc.. ezeket kellene gyakorolnod,én a helyedben munkahelyet váltanék az biztos. Ja és ezt nem azért irtam hogy a "kedves" férfit védjem,szó sincs róla.
2010. febr. 28. 14:59
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Micsoda ribanc faszi!

Nos:

1. ne hagyd ott a jól fizető állásodat

2. kezdj el ismerkedni más pasikkal, ne nősekkel!

3 legyél jókedvű, vidám, de rajta nézz keresztül

4. híreszteld el, a munkahelyeden, hogy van a másik városban egy udvarlód és boldog vagy...és alakul a dolog!

2010. márc. 1. 18:21
 10/10 anonim ***** válasza:

A helyzet az hogy magadért saját magad vagy felelős, tehát csak magadat hibáztathatod, hogy hagytad hogy ezt tegye veled. Érted :)

2. a felesége ezek szerint a főnök. Nos, azt döntsd el, hogy fontosabb-e a munkád, vagy jófej a karsz lenni a főnöknővel és felvilágosítod, mert vele szemben is szemétség amit művel a hapsi. De ha elmondod neki, akkor sajnos valószínű, hogy menned kell onnan, hiszen csak haragudni fog rád a nő, akármit is csinálsz.

Én elkezdenék nézelődni más munkahely után. szerintem fél év alatt találsz megfelelőt, akkor elmész, és ha úgy gondolod akkor elmondod búcsúzóul a nőnek miért mész el.

Munkahelyet azért kéne váltani, mert nem tudod sajnos másképp rávenni magad hogy ne foglalkozz a pasassal, ez a te gyengeséged. De tenni kell ellene, ezért jobb ha elmész. Viszont addig amíg nem találsz másik helyet nem szabad lebuktatni, mert saját magaddal is kiszúrsz sajnos.

Kislány, ÉBRESZTŐŐŐŐ :)

31/N

2010. márc. 9. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!