Mit tennétek? 20év házasság után váltam el, mert a férjem kiment külföldre dolgozni és összejött egy fiatal lánnyal. Ő többször mondta menjek, de az idős beteg szülök miatt nem tudtam, és még most sem tudnék.
Utolsóval értek egyet. Már ott elromlott valami, hogy egyáltalán ilyen szituációba kerültetek.
Már az elején vagy neked is menned kellett volna, vagy pedig neki kellett volna maradnia és ezt akkor, együtt kellett volan eldöntenetek. Olyan nincs, hogy nem lehet megoldani. Nem is tudom mit vártatok, ha egy házaspár szétköltözik úgy, hogy nem is tudnak találkozni és nincs semmi kilátás, hogy oké most teszem azt fél évig így kell élni, de aztán te is tudsz menni, vagy õ költözik haza, akkor ott már vége is van a kapcsolatnak.
Nem értem, miért kell a kérdezőt hibáztatni, mert nem hagyta szarban a szüleit és nem rohant külföldre, mert a férjére rájött a mehetnék?
Itt a férj legalább ugyanannyira hibás volt, mert ennyi erővel ő is maradhatott volna itthon.
Az a baj, ahogy már írták többen, hogy nem tudtatok közösen meghozni egy döntést, egymás figyelembe vételével (nem tudom mi volt a háttér, miért kellett a férjednek külföldre menni), nem tudtatok együtt maradni.
Én ezt már nem melegíteném fel, főleg, hanem tudsz kimenni hozzá.
Vagy cűgölöd a beteg szüleidet országon-világon keresztül.
Csak utóbbi esetben biztos legyél benne, hogy ha itthon mindent feladsz, külföldön egyedül is boldogulni fogsz, egyedül is el tudod látni a szüleidet és magadat.
Mert akármennyire is pampognak itt, hogy külföld hú de szuper, neked készülnöd kell arra is, hogy esetleg a volt férjed meggondolja magát és mégis egy másik fiatal lányt keres.
Te meg ott fogsz állni két beteg, idős emberrel egyedül.
Ezt csak tanácsként mondom: ha ki is mész, legyen valahogy rendezve munkahely.
"Anno mikor kiment, a bizonytalanra ment, mikor kialakult ott a helyzet, akkor lett beteg az apukám, közben ő"szerelmes" lett. Elváltunk. Most meg itt tartunk."
Egy ideig jó utitársai voltatok egymásnak az életben, aztán volt egy pont, ahonnan nem. Ennyi. Ne nézz ebbe többet.
Akkor most itt a kerdesed tulajdonkeppen az, hogy vajon megerne-e kimenned kulfoldre es megint osszejojjetek a volt ferjeddel?
Erre mi nem tudunk megoldast talalni. Szerintem felejtsd el az exedet, ami problemat okozott a multban (megcsalas) az elofordulhat ujra. Csak magad miatt menj ha menni szeretnel.
Hát nehéz ügy. Idővel megszépulnek az egykori problemak es elfelejtodnek a fajdalmak. Nem tudom milyen volt a husz evetek es azt se, hogy neked mennyire fajt a megcsalas es milyen egyeb problematok volt.
vannak parok akik szeretik az ujramelegitest (van aki szerint csak a toltottkaposzta lesz egyre jobb ujra es ujra foomelegitve).
Ha anyukadra egyedul vagy, akkor nem sok eselyed kijutni. Kulfold az mit jelent, olyan ahol jobb az egeszsegugy vagy jobb de joval dragabb is? Ahhoz hogy ot is vidd sok penz fog ott kelleni az exferjednek kellene valoszinu beszallnia igaz?
Ha van segutseged es tudtok penzt valakinek hazakuldeni, aki anyukaddal lenne, akkor tavkapcsolat lehetne...
De sajnos ha most azon aggodsz nem lesz-e valakije, meg majd hogy lesz, akkor bizonytalan vagy. Eroltetni ne eroltesd, inkabb ugorj ki egyet nyaralni (egy ket het) es ha még a szex is belefer erezzetek jol magatok. Aztan lehet hamar elojonnek a regi dolgok es mar az egesz nem is lesz olyan vonzo vagy epp langra kaptok, senkise tudja :-). Csak nagyon komolyan még ne vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!