24 évesen a szüleimmel élek, szerintetek ez normális?
Egyetemre járok, mivel gimi után nem tudtam eldönteni, hogy merre menjek tovább és ezért kihagytam pár évet, addig dolgoztam. Mostanáig a barátommal éltem, de szakítottunk és most hazaköltöztem a szüleimhez. Furcsának érzem én is a helyzetet, de így alakult, hiányzik nekem is a különálló élet.
Az a típus vagyok, aki rendesen bejár egyetemre, tehát nincs valami sok szabadidőm, mivel idén diplomázom, de szeretnék még mesterképzésre is menni.
Itt rengeteg kérdésnél olvasom, hogy a szülőknek milyen nagy terhet jelentenek a magamfajták és hogy semmirekellőek vagyunk mi egyetemisták, meg hogy rendes felnőtt ember csak úgy lehet belőlem, ha dolgozom és fenntartok egy albérletet. Tényleg ez az egyetlen járható út? Szerintetek tényleg gáz, ha valaki ennyi idősen a szüleivel él? Mennyi idősen illene elköltözni?
Ja, hozzátenném, hogy a szüleim örültek annak, hogy hazaköltözöm (én nemannyira)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!