Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 24 évesen a szüleimmel élek,...

24 évesen a szüleimmel élek, szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok, mivel gimi után nem tudtam eldönteni, hogy merre menjek tovább és ezért kihagytam pár évet, addig dolgoztam. Mostanáig a barátommal éltem, de szakítottunk és most hazaköltöztem a szüleimhez. Furcsának érzem én is a helyzetet, de így alakult, hiányzik nekem is a különálló élet.

Az a típus vagyok, aki rendesen bejár egyetemre, tehát nincs valami sok szabadidőm, mivel idén diplomázom, de szeretnék még mesterképzésre is menni.

Itt rengeteg kérdésnél olvasom, hogy a szülőknek milyen nagy terhet jelentenek a magamfajták és hogy semmirekellőek vagyunk mi egyetemisták, meg hogy rendes felnőtt ember csak úgy lehet belőlem, ha dolgozom és fenntartok egy albérletet. Tényleg ez az egyetlen járható út? Szerintetek tényleg gáz, ha valaki ennyi idősen a szüleivel él? Mennyi idősen illene elköltözni?

Ja, hozzátenném, hogy a szüleim örültek annak, hogy hazaköltözöm (én nemannyira)...

2010. febr. 27. 17:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ez teljesen normális és ezen az oldalon nem az olyan emberekre tesznek megjegyzéseket, mint te, hanem azokra, akik élősködnek a szülőkön. Te nem ez a kategória vagy. 24 évesen még simán élhetsz a szüleiddel, én ebben semmi rosszat nem látok. Tesóm 26 éves volt, mikor elköltözött. Csak akkor menj külön, ha van valamilyen anyagi háttered és örülj neki, ha a szüleid kisegítenek azzal, hogy náluk lehetsz és nem kell albérletre költened. Most koncentrálj az államvizsgára, mert ha az meg van, egy lépéssel közelebb leszel az önálló életed kialakításához.
2010. febr. 27. 18:56
 12/12 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként arra is megjegyzéseket tesznek sajnos itt is,meg a való életben is,aki meg sem érdemli.Ez egy ilyen kegyetlen világ.Bocsánat az offolásért! :-)
2010. febr. 27. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!