Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Betegen, hagyjam magára?

Betegen, hagyjam magára?

Figyelt kérdés
Nehéz döntést kell meghoznom és ebben szeretném a tanácsotokat kérni. 31 éves vagyok, élettársammal 8 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben megromlott a kapcsolatunk, és megbeszéltük, hogy számítunk. A lakáshitel nehezíti a szétköltözést, így egyenlőre csak külön szobába költöztünk. Én megismertem valakit, ennek több mint fél éve, és szerettünk volna össze költözni egy albérletbe. D kiderült, a (volt) párom beteg, rákos. Mivel nincs senkije, így nem költözök el míg meg nem gyógyul. A jelenlegi kapcsolatom ám ez viszont sok problémát okoz. Szerinte ez nem normális dolog. Ti mit gondoltok?
2015. jún. 6. 09:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Barátként is segíthetsz.
2015. jún. 6. 20:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha elköltözöl, kiadhatná a szobát ahol laksz, nem? Akkor lenne bevétele is és társasága, akire vész esetén számíthat, ha nagyon rosszul van. És persze te is járhatnál hozzá hetente.

Ha az új pároddal szeretnél családot (szeretnél?) akkor azt is vedd figyelembe.

2019. febr. 9. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!