Amikor betegek a gyerekek, hogyan oldjátok meg a láthatást? Mondhatom, hogy majd bepótoljuk, ha meggyógyultak vagy kötelességem betegen is odaadni őket?
Fél éve váltunk el, még csak most kezdenek kiderülni a problémás pontok a láthatásban.
Mindhárom gyerek beteg, a két nagyobbnak antibiotikumot is kell szednie 5 napig, a kicsinek csak c vitamin, Calcimusc, köptető és szükség esetén lázcsillapító kell.
Az apjuk nem akarja elhalasztani a láthatást, de azt is megmondta, hogy ő nem fog ilyen hülyeségekre figyelni, hogy ki, mikor és mit vett be vagy mit, mikor kellene bevennie.
Mikor azt mondtam neki, hogy így nem adom oda hétvégén a gyerekeket, azt mondta, hogy feljelent a láthatás akadályozása miatt. Ezt tényleg megteheti?
Én is a gyámüggyel egyeztetnék, hogy apukának ilyen a hozzáállása, a gyerekek érdekében (az antibiotikum nem cukorka, hogy a kéne-kedve szerint kapják) mit lehet tenni, nehogy feljelentsen.
Én még írásban elküldeném neki, hogy a gyerekek betegek, vagy ilyen és ilyen adagolásban beadja nekik a gyógyszert vagy egy másik alkalommal plusz lehetőséget biztosítasz a szokásos láthatáson felül. Mindenképp írásban küldd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!