Egy rohadt TV sorozat miatt megromolhat a kapcsolatunk?
Szerintem megbolondult a feleségem, egy sorozat epizódjait nézi nap mint nap, az itthoni munkáját elhanyagolja, beszélgetni nem lehet vele.
Rá fog menni a kapcsolatunk. Tanácsolnátok valamit?
Hát, ha megint nézi, akkor addig főzz neki valami finomat és vidd oda a TVhez. Ha megette, akkor vigyél egy kis pezsgőt, és valami desszertet (gyümölcsöt vagy csokit), és miközben eszi és nézi a TVt, nyald ki, úgy hogy legalább 3szor elélvezzen!
Így tutira nem fog megromolni a kapcsolatotok!
22/L
14:11
Nálam bejönne! :)
Kár h a hagyományos felosztásban nem ez a pasi szerep (nőktől persze elvárás).
37/N
Jók vagytok, csak így tovább!
Köszi a válaszokat.
Igen, többen ráéreztetek, év végén megszűnt a munkahelye (17 év után) és most nem tud mit kezdeni a helyzettel. Bepánikolt, és azt hiszi, hogy ezzel most leköti magát. Nem cseszegetem, segítek, amit tudok, de hát nem maradhat így az idők végezetéig!
Ellátnék én minden házimunkát, csak ne a TV előtt ülne, hanem a számítógép előtt és melót keresne.
Nincs igazam?
De igazad van. De nem mindegy hogy hogyan adod ezt neki elő.
Ez még nekem is érzelemmentes, ő pedig a feleséged...
Beszéld meg vele őszintén hogy nem fogod lenézni azért mert nem dolgozik. Az önbecsülés nagyon fontos! Az emberi kapcsolatok titka, éreztetni a másikkal hogy ő mennyire fontos! Igen, ez a titka!
Ne a problémákról beszélj, szóba se kerüljön az amit nem akarsz. Csak arra koncentrálj amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!