Változtattál vagy változtatnál valaha kereszt vagy vezetéknevet?
ha igen miért tetted/tennéd?
mi a véleményed a nevedről?
szerintem a Karolin szebb :D
Jobb ha Karol a néni, mintha Ver a néni :D
1. vagyok
Orsolya
Egyébként egy 10 éve meg én sem szerettem...de azért annyira nem utáltam, hogy megváltoztassam ;) szerencsére
Az Orsit nem szeretem..
Ez tök jó kérdés. :)
Változtatnék, leginkább a keresztnevemen, ami nem rossz név, de van annál tetszetősebb számomra. Viszont a tetszetősebb név nem illene a vezetéknevemhez, így azt is át kellene írni...
De alapjában véve semmi bajom a nevemmel, a vezetéknevem nem mindennapos, szerintem 5 is sok, ha van ennyi az országban vagy a világban, a keresztnevem is szép és bájos (bájosat is jelent).
A vezetéknevemet kifejezetten szeretem. Elég egyszerű, ennek ellenére viszont nem túl gyakori, és szerintem szép a hangzása. Apukámmal is nagyon jó a viszonyom, szóval semmiképpen sem fogom soha megváltoztatni.
A keresztnevemet régen utáltam, mára már inkább elmegy, közömbös számomra. Egyedül az tetszik benne, hogy az ABC első betűjével kezdődik, tudom, hogy hülyeség, nem is értem miért :D Van sok név, ami számomra nagyon tetszetős, de már nem tudnám elképzelni, hogy egy más néven szólítsanak, tehát maradok Annamária.
A családnevemet szeretem, biztos nem venném át a férjem nevét :D (meg mindkettőt se használnám, így is 3 nevem van, a családnevem pedig hosszú :D )
A második keresztnevemet nagyon sokáig gyűlöltem (Teréz), mindenki cikizett miatta kiskoromban, de már megszoktam, nem vetetném le, anyukámat és nagymamámat is így hívják, elfér az ott :)
Az első keresztnevem, amit használok, azt pedig nagyon szeretem.
Szóval nem változtatnék :)
Olyanon gondolkoztam rosszabb napjaimom, hogy megszököm, új élet, új személyazonosság, teljesen új név...
amúgy nem változtatnám meg. Vezetéknevem nem ronda vagy fura, a keresztnevem meg kifejezetten tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!