Szerintetek jól cselekszem?
Figyelt kérdés
nagyon röviden a sztori:január elején megismerkedtem egy külföldivel. azóta neten tartjuk a kapcsolatot, hetente többszöri email, sms, stb.. megbeszéltük, hogy találkozunk, egy hét múlva.annyit érdemes tudni, hogy anyagi helyzetünk nem egyforma, és ő egy 4*-os hotelben vett ki szobát a hétvégére.én felajánlottam hogy fizessük felesbe, nehogy azt higyje, hogy a pénze miatt vagyok vele. mikor lefoglalta a szobát, azt mondta olcsó lesz, és mire kiderült, kinek mi az olcsó, már kölcsön után szaladgáltam. vagyis szüleimtől kérek. szerintetek megéri ilyen dolgokat csinálni egy olyan valakiért, akivel egyszer találkoztunk? vagy hülyeséget csinálok? nagyon akarok vele találkozni, lenni, mert úgy érzem, hogy a mi példánkon lassan bebizonyosul, hogy igenis le lehet küzdeni a távolságot! azóta még nem találkoztunk egyébként, most fogunk újra, és végülis nem is vagyunk hivatalosan együtt! remélem majd ezután igen!!!2010. febr. 26. 14:52
21/25 A kérdező kommentje:
úgy gondolom, kedves utolsó válaszoló, hogy a szexhez is két ember kell, tehát én nem akarok valamit, azt nyilván nem fogom csinálni. márpedig most azért nem fogok vele lefeküdni, hogy ne nézzen egy könnyüvérű nőnek! de egyébként elkanyarodtunk a témától! ja, és mindenki magából indul ki!!!:)
2010. febr. 26. 16:39
22/25 anonim válasza:
Csaó! Igen, mindenki ír okos dolgokat, de úgy látom te magad is tudod a helyes utat, vagy választ. Egyébként az ilyen távlati kapcsolatokat szerintem nehéz fenntartani, ott az állandó bizalmatlanság, a másik hiánya, netán féltékenység, stb. Még ha igaz és őszinte is a viszony és természetesen kölcsönös, akkor sem lesz könnyű. Én azt kívánom nektek, hogy sikerüljön!!
23/25 A kérdező kommentje:
Köszi, kedves utolsó válaszoló!
egyébként nincs minden veszve, mert nyáron költözök ki abba a városba, ahol most fogunk találkozni! szóval onnan meg már 4 óra az út!!szinte semmi!:)
2010. febr. 26. 17:44
24/25 anonim válasza:
Hát te valamit nagyon benéztél, ha azt hitted, hogy a szexről akarok papolni neked. Talán ha figyelmesebben elolvasnád amit írtam, akkor mennél is valamire a válasszal.
De ha akarod természetesen vegyél fel kölcsönt és fizesd a fele részét :)
25/25 anonim válasza:
Nyugodtan fizesse ő, legfeljebb nem fogyasztasz sokat a kontójára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!