Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jól cselekszem?

Szerintetek jól cselekszem?

Figyelt kérdés
nagyon röviden a sztori:január elején megismerkedtem egy külföldivel. azóta neten tartjuk a kapcsolatot, hetente többszöri email, sms, stb.. megbeszéltük, hogy találkozunk, egy hét múlva.annyit érdemes tudni, hogy anyagi helyzetünk nem egyforma, és ő egy 4*-os hotelben vett ki szobát a hétvégére.én felajánlottam hogy fizessük felesbe, nehogy azt higyje, hogy a pénze miatt vagyok vele. mikor lefoglalta a szobát, azt mondta olcsó lesz, és mire kiderült, kinek mi az olcsó, már kölcsön után szaladgáltam. vagyis szüleimtől kérek. szerintetek megéri ilyen dolgokat csinálni egy olyan valakiért, akivel egyszer találkoztunk? vagy hülyeséget csinálok? nagyon akarok vele találkozni, lenni, mert úgy érzem, hogy a mi példánkon lassan bebizonyosul, hogy igenis le lehet küzdeni a távolságot! azóta még nem találkoztunk egyébként, most fogunk újra, és végülis nem is vagyunk hivatalosan együtt! remélem majd ezután igen!!!
2010. febr. 26. 14:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Azért egy szállodában alszunk, mert a hely ahol találkozunk az pont a két lakhelyünk közti város. tehát ő is utazik x órát és én is!
2010. febr. 26. 15:43
 12/25 A kérdező kommentje:
én 21/N, ő 24/F
2010. febr. 26. 15:46
 13/25 anonim ***** válasza:
igen... bár azért elmondhatád neki h te nem vagy olyan anyagi helyzetben. Nekem is volt külföldi kapcsolatom, nekem nem jött be, a különböző kultúra miatt. Remélem, nektek működni fog!
2010. febr. 26. 15:46
 14/25 anonim ***** válasza:

nekem volt egy barátnőm Olasz o-ból nagyon jól ment nekik én akkor még 18-19 éves voltam,természetesen nem voltunk egy anyagi szinten.de tudta ,és bebizonyította hogy nem érdekli,jött velem ,segített a kertben .este meg együtt buliztunk,vagy mentünk a barátaimhoz. ha most nem mondod el őszintén azt,hogy mi a helyzet később csak rosszabb lesz ,jobban jársz ha megbeszélitek később ne legyen belőle gond.

(végül is szakítottunk de inkább az én tapasztalatlanságom

és egyéb szülői beleszólás stb miatt )

2010. febr. 26. 15:49
 15/25 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretnél vele lenni, de azt nem mered elmondani, hogy neked már az első lépéshez is kölcsönt kell kérned? Ha ennyire nem mersz őszinte lenni hozzá, akkor hagyd az egészet, semmi értelme.
2010. febr. 26. 15:51
 16/25 anonim ***** válasza:

Nem azzal van a gond, h egy szállodai szoba a két város közt félúton, aminek a felét te állod. Hanem azzal, h neki teljesen más fogalmai vannak a pénzről, mint neked. Ő máshogy viszonyul hozzá. Ama nemes egyszerű okból, h nem magyarországi keresettel rendelkezik.

Megoldás lehet egy olcsóbb hely is, kis hangulatos faház, vagy motel, aminek nem megterhelő kifizetni a felét, mert nem egy félhavi fizetésed. Menjetek el egy hétvégére közösen, akkor lehet osztozkodni a költségeken.

Szerintem ezt kellene megbeszélnetek, ajánld te a helyet, ő meg az időpontot.

Én ezt akkor is így gondolnám, ha történetesen hónapok óta együtt lennétek.

Lehet, h egy tartós kapcsolat megér ennyit, de az ismerkedési státusz még nem.

Szóval mindenképp tisztáznotok kéne ezt-azt. :)

23L

2010. febr. 26. 15:51
 17/25 A kérdező kommentje:
azért szállunk meg egy hotelben és fizetjük felesbe, mert mindkettőnknek van abban a városban dolga, és összeegyeztettük, hogy akkor igy talélkozni is tudunk. tehát mindkettőnknek szüksége van szállásra. egyébként már emlitettem neki korábban, hogy mi nem állunk annyira jol,mint ők, mármint magyarországi viszonylathoz képest normál család vagyunk, ő is ugyanezt mondta magárol, csak persze a saját országára vonatkozoan. de abszolut megértette,és elfogadta ezt a dolgot. most pedig hogy kinézte ezt a 4*os szobát, utana én ajánlottam fel, hogy akkor megoldom az anyagiakat,mert nagyon szeretném látni. és mondta, hogy csak akkor jöjjek, ha tényleg nem jelent problémát. bár már igy hogy megemlitettem neki, lehet hogy a végén mégiscsak felment a számla fele alól:)
2010. febr. 26. 15:52
 18/25 anonim válasza:
Szia! Én soha nem engedném meg, hogy egy lány, akinek történetesen udvarolok, fizesse a szálloda felét. Ha kérné, akkor se, max., ha ez neki elvi kérdés lenne, de nem, úgy sem. Kerek-perec megmondanám, hogy én látom vendégül, és kész. Ha szeretne igazán találkozni, akkor jönni fog.
2010. febr. 26. 16:08
 19/25 A kérdező kommentje:
de nem ő hívott meg, hanem csak felajánlotta h foglal egy szobát, én meg hogy közösen fizessük. fog jönni magyarországra áprilisba, akkorra is foglaltunk már szobát pesten(vidéki vagyok), és azt mondta hogy ő fizeti, pont ezért, mert akkor előtte mondogattam neki az anyagiakat!
2010. febr. 26. 16:21
 20/25 anonim ***** válasza:

Hát ezt eléggé elszúrtad. Látszik hogy fiatal vagy :)

Drágám, ha a férfi találkozni akar veled, és nem tud magához hívni, vagy te ezt korainak tartod, jogosan, akkor a találkozásotok költségét fizesse ő!!! Komolyan mondom. Neked teljesen felesleges ezzel foglalkoznod. Ha mégsem lesz szex, akkor sem szabad fizetned a fele költséget!

Szóval, ha jól akarod magad érezni, és azt akarod, hogy az a pasi is érezze magát pasinak, akkor ma este megkéred, hogy legyen kedves fizesse ő az egész szállodai számlát. Átgondoltad, és neked ez nagyon sok. Vagy keressen egy olcsóbb panziót. Ha nem akarja kifizetni a te részedet, akkor én nem is találkoznék vele többet, mert nem kellesz neki igazán, csak egy d.gás erejéig.

31/N

2010. febr. 26. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!