Szerintetek jól cselekszem?
nekem volt egy barátnőm Olasz o-ból nagyon jól ment nekik én akkor még 18-19 éves voltam,természetesen nem voltunk egy anyagi szinten.de tudta ,és bebizonyította hogy nem érdekli,jött velem ,segített a kertben .este meg együtt buliztunk,vagy mentünk a barátaimhoz. ha most nem mondod el őszintén azt,hogy mi a helyzet később csak rosszabb lesz ,jobban jársz ha megbeszélitek később ne legyen belőle gond.
(végül is szakítottunk de inkább az én tapasztalatlanságom
és egyéb szülői beleszólás stb miatt )
Nem azzal van a gond, h egy szállodai szoba a két város közt félúton, aminek a felét te állod. Hanem azzal, h neki teljesen más fogalmai vannak a pénzről, mint neked. Ő máshogy viszonyul hozzá. Ama nemes egyszerű okból, h nem magyarországi keresettel rendelkezik.
Megoldás lehet egy olcsóbb hely is, kis hangulatos faház, vagy motel, aminek nem megterhelő kifizetni a felét, mert nem egy félhavi fizetésed. Menjetek el egy hétvégére közösen, akkor lehet osztozkodni a költségeken.
Szerintem ezt kellene megbeszélnetek, ajánld te a helyet, ő meg az időpontot.
Én ezt akkor is így gondolnám, ha történetesen hónapok óta együtt lennétek.
Lehet, h egy tartós kapcsolat megér ennyit, de az ismerkedési státusz még nem.
Szóval mindenképp tisztáznotok kéne ezt-azt. :)
23L
Hát ezt eléggé elszúrtad. Látszik hogy fiatal vagy :)
Drágám, ha a férfi találkozni akar veled, és nem tud magához hívni, vagy te ezt korainak tartod, jogosan, akkor a találkozásotok költségét fizesse ő!!! Komolyan mondom. Neked teljesen felesleges ezzel foglalkoznod. Ha mégsem lesz szex, akkor sem szabad fizetned a fele költséget!
Szóval, ha jól akarod magad érezni, és azt akarod, hogy az a pasi is érezze magát pasinak, akkor ma este megkéred, hogy legyen kedves fizesse ő az egész szállodai számlát. Átgondoltad, és neked ez nagyon sok. Vagy keressen egy olcsóbb panziót. Ha nem akarja kifizetni a te részedet, akkor én nem is találkoznék vele többet, mert nem kellesz neki igazán, csak egy d.gás erejéig.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!