Igen érdekes kérdés! Ha valaki iránt utálatot ÉRZEL, vagy valakit utálsz nem ugyan az?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 13:27
21/22 anonim válasza:
Méghogy én sértegetek :D Te írtad ezt: "Úgy tűnik az én IQ-szintem kevés, hogy a tiétekkel megértesse a különbséget.", „ha valaki nincs azon a szinten, hogy megértsen valamit, akkor hiába is magyarázzuk neki, mert nem jut el az agyáig.” Stb, stb… 2 diplomádra is te vágtál fel, meg a naaaaaaaagy eszű barátodra :D... Írod itt hosszú sorokban mi a különbség az utálat és az undor között, csak épp nem is ez volt a kérdés és utána mivel 99%-ban senki nem értett veled egyet, ezért elkezdtél felvágni és írni, hogy neked mekkora IQ-d van, hát hatalmas :D! Akkora, hogy nem tudsz egy egyszerű kérdést értelmezni! Ez nem belekeveredés volt, hanem egy totális nagy tévedés, úgyhogy először a kérdést értelmezd, utána írd meg hány diplomád van :D! Ha te nem is olvasod, legalább az igen, aki előttem is írta, ahogyan én is, hogy a válaszod nem a kérdésnek megfelelő volt. Örülök, hogy más is észrevette :). Egyébként a nagyokost te vetted negatív jelzőként, pedig nem biztos, hogy én annak szántam :D de a te "beteg agyú" kifejezésed is rólad árulkodik, úgyhogy köszönöm szépen :D :D
22/22 anonim válasza:
Alapjában véve a mai 12:08-as komment a 02-26 19:01-es és a tegnapelőtti 16:46-os válaszra ugrott rá, mint egy pitbull, de a végén mindenkivel összeveszett. Ha megnézzük, akkor látható, hogy nem csak a 02-26-os mondta, hogy "ugyanaz", így tök fölöslegesen arénázik. Mindenki azt gondol, amit. Majd megtapasztalja az életben, ha esetleg nincs igaza. Úgyhogy jó lenne a cirkuszt befejezni! Amúgy pedig ma már nem igazán dívik a diplomával menőzni, mert sokunknak van (ha nem is kettő...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!