Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor létezik vagy nem?

Most akkor létezik vagy nem?

Figyelt kérdés

Hülye kérdésem van,nem tudom h fogalmazzam.Szóval a férfiakról van szó.Sokszor lehet olyat hallani ha megcsak vkit a férje akkor:"a férfiak ilyenek";""a férfinak ez természetes""minden férfi ilyen,ők így vannak kódolva"...stb.

Most tényleg ők már így születtek,hogy ősztönük a megcsalás,vagy ez csak önmegtartóztatás,és akarás dolga????Véleményem szerint ez az ösztön dolog hülyeség!

Ha egy férfi ilyet tesz akkor azt már indolkoja is:"nem elég volt a szex amit adtál""nem olyan vagy mint amikor megismerkedtünk"...stb sztem az csak egy dolog h ha egy nő nem úgy néz ki mint ismerkedéskor,az egy dolgog h csökken a szex száma.Sztem ezek nem indokok feltétlen h csalás legyen a vége?Vélemény?NORMÁLIS fárfi nem is létezik???

2010. febr. 26. 09:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

hát sajna vele az a bj hogy adhatnál neki nem hatná meg különösebben....kapott ő már pezsgőt a fejébe ,pofont,lökték fel a nyílt utcán (nő)!Az összesnek az lett a vége hogy pofánröhögte,és közölte hogy most miért vagy felháborodva hautálsz:):):)

mocskos egy köcsög:D

2010. febr. 26. 13:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy személyfüggő. De mondjuk ha nekem lenne olyan betegségem, ami miatt a hüvelyem közelébe sem engedem, nem várnám el, hogy szerzetes legyen a kedvemért.
2010. febr. 26. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!