ADnatok tanacsot? Gyerekem szuletett a mult evben, es a korulmenyekkel kapcsolatban kerdeznek?
Figyelt kérdés
szoval terhes lettem,az akkori parom nem akarta a gyereket,azt mondta hogy en dontsek mit akarok!en megtartottam,mert kepes voltam vagyok egyedul felnevelni joletben,s mar 25 eves voltam!azt mondta ha a gyerek megszuletik akkor apasagitesztet akar es ha az ot igazolja,akkor tamogatni akarja agyereket,de addig hallani se akar rolam,mig meg nem szuletik a baba!mondtam neki hogy rendben,de akkor soha tobbet nem talalkozunk,nem fogom ot megkeresni,kesobb se,nincs ra szukseg ha igy gondolja a dolgokat!mellesleg soha nem volt oka ketlekedni bennem,soha se csaltam meg!!!es mar jo ideje egyutt voltunk!en a terhessegem alatt megismerkedtem amostani szerelmemmel aki igy elfogadott minket es a babat mar vele szultem,es o lett beirva apucinak,es nagyon boldogok vagyunk!a baba azota mar 1 eves,imadjak egymast,a spermadonorrol nincs hir,termeszetesen nem keres es en se ot!azt szretnem megtudni hogy meg vlaha eloallhat azzal hogy ez az o fia es kovetelheti az apasagi tesztet?vagy birosagi uton kotelezhetnek engem a tesztre?mondjuk igy hogy hivatalosan is van apukaja a kicsimnek ugye nem csinalhat semmit?csakszeretnekbiztos lenni benne hogy sose fog jelentkezni,es nem zavarhatja ossze a fiamat!elore is koszi a valaszokat2010. febr. 26. 08:25
21/21 anonim válasza:
nem tudom, hogy honnan jött le ez a 3 év.
Amiről itt szó van ill. lehet, az esetleg az apaság bírói megállapítása lenne ill. lehett volna, ha a gyerek családjogi státusza nem lenne tisztázott, csakhogy az.
Erre a perre is csak addig lett volna lehetőség, amíg a gyereknek nincs más anyakönyvezett apja, addig egyébként tehett volna teljes hatályú apai elismerő nyilatkozatot is egyéb feltételek mellett.
Most már legfeljebb csak az apaság vélelmét lehetne megdönteni, de ezt a bejegyzett apa tehetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!