ADnatok tanacsot? Gyerekem szuletett a mult evben, es a korulmenyekkel kapcsolatban kerdeznek?
én elgondokodnék azon, hogy nem érdemelné-e meg, hogy fizessen. látni úgysem akarja majd a gyerkőcöt, de szerintem fizetnie azt kellene.
(32ff)
Nagyon meg kell fontolni, mikor mondjátok el a kicsinek az igazságot.Minden életkorban meg fogja ugyan viselni, de én javaslom a minél hamarabbi időpontot, mert pl. ha kis faluban laktok, mindig akad egy "kedves" szülőtárs, aki megoldja helyettetek a feladatot (vagy a gyereke az oviban).
Nem értek egyet azzal, hogy úgysem értené, mert még kicsi. Véleményem szerint szépen bele lehet szőni pl. a róla szóló esti mesébe az igazat. Ha ő még nem is beszél, sok mindent ért, fel fogja ismerni a saját történetét, pláne, ha sokszor mesélitek neki. Nagyobb korában pedig ez az egész természetes lesz, és nem is fog rá emlékezni, hogyan rögzült az igazság. Szerintem így elkerülhető a trauma. (Bocs, ha esetleg eltértem kicsit az eredeti kérdéstől, de amint a szavaidból kivettem, nektek is a kicsi a legfontosabb.)
Amikor terhes lettel, o siman lelepett, megmondta, hogy neki nem kell a gyerek.
Igy nem hiszem, hogy barmikor is keresni fog, es annyira akarna a gyereket! Menekul inkabb a tudattol is.
Majd lesz neki is elobb-utobb csaladja, szuletik masik gyereke. Akkor meg inkabb menekulni fog attol a tudattol, hogy valahol van egy masik gyereke!
De ha egyszer barmit is akar majd, es szeretne a DNS tesztet, fizetnie kell erte! Barmikor, barhol, barmiert!
Szerintem semmi felni valod nincs.
Ne mondogasd soha senkinek, hogy a mostani apja nem az igazi apja. Igenis o az igazi, hiszen elfogadott teged igy, es ezert szeresd es becsuld ot!!! Szerencses vagy, de nagyon, es a piciked is:)
Meg elfelejtettem az elobb, de ezt is leakartam irni neked: magyarorszag.hu (apasag megallapitasa iranti per)
Es a gyamugyon barmit megkerdezhetsz, ott mindent elmondanak neked, barmilyen kerdesed is van.
Vagy egy ugyvedhez is elmehetsz kerdezgetni. Bar lehet, hogy nem jo, hiszen csak felzaklatod magadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!