Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok le a barátnőt...

Hogy reagálnátok le a barátnőtök ilyesfajta "félrelépését"?

Figyelt kérdés

Kétségbe vagyok esve, mert a barátnőm, akivel 1 éve vagyok együtt, "elszórakozott" egy leszbi nővel. Azt sem tudom, hol ismerte meg vagy hogy került vele össze, de mint később kiderült, már régóta jóban voltak és 2 hete, mikor én leutaztam a szüleimhez vidékre, összefutottak és elszórakozgattak. Úgy kiakadtam, az is megfordult a fejemben, hogy elpakolom a cuccaimat egy időre. Szeretem, meg mindent megtennék érte, de most tök kikészített ez az egész. Egyszerűen undorító vagy nem is tudom, minek nevezzem. Azt mondta, nem jelentett semmit, csak hirtelen elkapta ilyen vágy, mert a csaj olyan hatással volt rá. Kb nem tudtam szóhoz jutni, most meg nem beszélünk erről, mert ki van merülve idegileg. Azt sem tudom, hogy ezt hogy kéne lereagálnom, mert én úgy gondolom, hogy ez egyrészt röhejes, másrészt abszurd. Tulajdonképpen megcsalt, de nem férfival, ami még rosszabb lenne. Nekem kötélből vannak az idegeim, elviseltem, mikor egyedül akart lenni, mikor vmi miatt mérges volt és rajtam vezette le a feszültségét, de ez mindent visz. Fogalmam sincs, mit kéne most tennem, Ő annyival elintézte, hogy nem lesz folytatása, mert szeret. Fordított esetben, úgy értem, ha én bonyolódtam volna valakivel valamibe, már biztos kidobott volna. De ez mégis egy jól működő kapcsolat volt, veszekedtünk párszor, de az szerintem mindenhol előfordul. Most attól tartok, hogy ha el is lesz felejtve ez az egész, mi van, ha máskor is visszatér majd ahhoz a csajhoz, mert erre vágyik vagy fogalmam sincs. Legjobb barátomnak sem merem elmondani, mert így is bizarr ez az egész és nem tudom megbeszélni senkivel. Egyébként mi ez a vágy mostanában a lányok részéről? Úgy értem, ismerőseim körében is megfigyeltem, hogy már csomó mindenki került vmilyen "közeli" kapcsolatba egy másik nővel. Áh, ideges vagyok és nem értem a helyzetet. Mindig azt mondta, hogy jól vagyunk, szeret és nincsenek problémáink. Akkor mégis miért? Most sem válaszol mást. El sem tudom képzelni, hogy hogy tud egy hetero lányt behálózni egy másik lány, ha elvileg nem vevő a közeledésére. Mit kéne tennem? Ti mit tennétek, ha ez történne veletek?

20/F

2010. febr. 25. 19:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
94%
Legalább bűntudata lenne.
2010. febr. 25. 20:14
 22/32 anonim ***** válasza:
55%

Hú, de meglepődtem itt a válaszokon. Lehet, hogy én vagyok hibás, illetve mi ketten a párommal, nekünk mindig is volt egy ilyen félig tréfás, félig komoly szabályunk, hogy azonos neművel nem számít megcsalásnak :)Ez persze nem azt jelenti, hogy mi állandóan félrek*runk, megesett már olyan eset, hogy csókolóztam lánnyal. Ha pasival smároltam volna, akkor tuti kiakadt volna a párom, és joggal, viszont ez így ebben a formában nem volt más, csak játék. És pont azért nem féltékeny, ha én ilyen játékba kezdek egy másik lánnyal (szökőévente egyszer), mert tudja jól, hogy nem vagyok leszbi, szó nincs arról, hogy én szexuálisan vagy érzelmileg vonzódnék egy másik nőhöz, hanem pusztán csak játékos kíváncsiság van bennem ilyenkor.

De persze el tudom képzelni, hogy van, akinek ez sem fér bele, csak nem tudom... talán ha te semmi erre utalót nem mondtál, akkor a barátnőd nem tudta, hogy te ezt így gondolod, mert neki ez épp úgy nem jelent semmit, mint ahogy nekem sem.

2010. febr. 27. 18:43
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálatok ez kölcsönös megállapodás, a kérdező barátnője viszont nem bocsátaná meg, ha a kérdező tenné ugyanezt. A barátnőjét meg nem a kíváncsiság hajtotta, hanem a libidója.
2010. febr. 27. 19:29
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

18.43-as,akkor ezt értsük úgy,hogy te se lennél kiakadva,ha a párod pasival farkalna? :DDD

érdekes dolgok vannak..

2010. febr. 27. 19:32
 25/32 anonim ***** válasza:
66%
Előzőnek: Nem lennék kiakadva, maximum nagyon röhögnék :D
2010. febr. 27. 19:51
 26/32 anonim ***** válasza:

Valamiért ti, akik értelmesebb választ adtok, mind abból indultok ki, hogy gond van, mert ugye egyrészt fordított esetben pá, másrészt mert a csaj pöttyet neurotikus mintegy megkoronázva a helyzetet. Ráadásul egyszerűen elfogadjátok, hogy a kérdező undorodik az ilyesmitől, minimum akkor, ha a barátnője csinálja. Egyetértetek vele abban, hogy ez bizony megcsalás.

Egy válaszadó pengette meg a "hátha nem jószántából jut addig, hogy csal" húrt, és nem emlékszem, hogy láttam volna a hisztis pitsa szakkifejezést, de javítsatok ki, ha tévednék :)

Merthogy a kérdés veleje maga a válasz: semekkora egyoldalúságot nem kell eltűrnöd. Persze nyitva áll előtted az az út is, hogy elkezdtek közösen dolgozni a "problémán" (min is?), kellő őszinteséggel és odafigyeléssel. Csak tipp: kevés vagy neki, vagy legalábbis keveset mutatsz neki magadból nem csak az ágyban, de ő azt hiszi, hogy ott, mert ott csapódik le, hogy mekkora szánalmas puhapöċs vagy a hétköznapokban. Kicsit nagyobb tüdő, kicsit több levegő, kicsit élesebb látás, kicsit kerekebb célok, kicsit merészebb szembenézés tartósnak bizonyuló félelmekkel is. Nem lesz nehéz, mindenki összekapja magát egyszer. Hogy mire és miért? Na ezt nem lehessen tudni, de ezzel csak kezdődik a valódi móka az egészben.

2010. febr. 27. 23:06
 27/32 anonim ***** válasza:
De ha egyszer nem akar beszélni róla.
2010. febr. 27. 23:28
 28/32 anonim válasza:

Szia!

Én úgy vettem le, hogy te nagyon szereted a barátnődet,

de ő viszont csak játszik veled.

Hiszen azt írtad, hogy teljesen közömbös volt, amikor

mondta és nem tanúsított semmiféle megbánást.

Itt mindenképp szükség van egy beszélgetésre.

Az persze természetes, hogy él bennünk egy ilyesfajta

kíváncsiság, de ezt akkor kell kipróbálni, amikor épp

nincs partnerünk, nem?

Ha igazán szeret téged, akkor nem lett volna képes erre,

szerintem beszélgess vele.

Ha továbbra is közönyösen áll a dologhoz, akkor kérdezd

meg tőle, hogy számára mennyire fontos a kapcsolatotok.

A válaszából kiderül, hogy érdemes-e elhagynod.

De aki egyszer megtette, megteszi máskor is.

De azt azért nem értem, hogy ha annyira szeret, akkor,

hogy vitte rá a lélek.

Értem, hogy jól működő kapcsolat, de nem lehet, hogy

csak azért mert ennyire könnyen elsiklasz a gondok

felett?

Írtad, hogy nem ez alapján döntesz, amit meg is értek.

Ez a te életed.

A te döntésed.

Sok sikert!

Puszi: QQ

2010. febr. 27. 23:57
 29/32 anonim ***** válasza:

Kedves 20 éves fiú!

Igen, ez egy teljesen friss képet fest a mai gondolkodásról és a bevállalásról. Ma már nem kell a saját nemhez vonzódni ahhoz, hogy belekeveredjen az ember azonos neművel szóló játékokba. Egy biztos, legyen az illető józan, de akár becsiccsentve is, minden fejben dől el.

Ha a barátnőd akkor abban a pillanatban, amikor belement a "játékba", minden bizonnyal átfutott az agyán, mit csinál. Ha szeretek valakit, nem teszek olyat, amiről előre tudom, hogy rosszul esik neki, és ezzel a kapcsolatomat is kockáztatom.

A kapcsolat két emberről szól, és az egyik legfontosabb az egymás iránti tisztelet és bizalom.

Fogsz benne bízni valaha még a jövőben?

Ha megbocsátani meg is tudod, elfelejteni el tudod?

Ellenkező esetben Te mit tettél volna? Belementél volna? Semmibe véve az ő érzéseit és a testi-lelki kapcsolatotok érintetlenségét?

HOsszú még az élet, és ha valaki elkezdi a szárnyait nyitogatni...

Minden esetre ne légy meggondoltalan. Üljetek le, beszéljetek, és kérd meg, mondja el, mit érzett és mit gondolt, amikor belement, és a kiváncsiságon kívül mi járt a fejében rólatok, rólad, és a kockázatról...

Sok sikert!

2010. febr. 28. 09:40
 30/32 anonim ***** válasza:

Sajnálom kérdező, de ami itt a legnagyobb kérdés, hogy a barátnőd nem szerelmes beléd, ez biztos.

nem lehet valakivel csak úgy intim közelségbe keveredni. A barátnődet vonzza ez a mostani divatos leszbi dolog. Én nő vagyok, sosem vonzottak a lányok, vagyis egyszer azt hittem 13 éves koromban, aztán kinőttem belőle :) Szerintem a barátnőd biszexuális, amivel nincs gond, csak neked is tudnod kell róla, és arról, hogy ez ugyanolyan mintha férfivel ke.lt volna, ez az igazság. Mindegy hogy nő vagy férfi a másik fél, megcsalt. Neked el kell döntened, hogy ér-e neked 20 évesen annyit a dolog, hogy egy megbízhatatlank nővel töltsd a fiatalságodat, vagy próbálsz más nőkkel ismerkedni, megismerni hogy más nők milyenek. Mert mi is többfélék vagyunk, márcsak szexuálisan is. Aztán eldöntöd te mit szeretsz. volt nekem olyan ismerősöm, aki elmesélte, hogy a feleségéről derült ki időközben, hogy biszex, és belement 3-as dolgokba, aztán egy idő után a nő kidobta a férfit, és hozzáment egy másik pasihoz... Hát vond le a következtetésedet. A pasi meg azóta is epekedik a volt felesége után... no komment.

a kérdésedre " hogy tud egy hetero lányt behálózni egy másik lány, ha elvileg nem vevő a közeledésére" - sehogy, vagyis úgy hogy a másik biszex. Attól hogy nem vallja be, attól még így van. Bár nem értem miért kell ezt tagadnia, ha már úgyis mindenről beszámolt. Szerintem azt hitte hogy vevő lennél egy hármasra, vagy örülnél a lehetőségnek. De ha így van, akkor nagyon nem ismeritek ám egymást.

Meg ez a szöveg is "jól vagyunk, szeret, nincsenek problémáink" ez sem igaz teljesen. Szeret, de nem úgy ahogy te szeretnéd.

Szóval én lelépnék.

31/N

2010. febr. 28. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!