Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok le a barátnőt...

Hogy reagálnátok le a barátnőtök ilyesfajta "félrelépését"?

Figyelt kérdés

Kétségbe vagyok esve, mert a barátnőm, akivel 1 éve vagyok együtt, "elszórakozott" egy leszbi nővel. Azt sem tudom, hol ismerte meg vagy hogy került vele össze, de mint később kiderült, már régóta jóban voltak és 2 hete, mikor én leutaztam a szüleimhez vidékre, összefutottak és elszórakozgattak. Úgy kiakadtam, az is megfordult a fejemben, hogy elpakolom a cuccaimat egy időre. Szeretem, meg mindent megtennék érte, de most tök kikészített ez az egész. Egyszerűen undorító vagy nem is tudom, minek nevezzem. Azt mondta, nem jelentett semmit, csak hirtelen elkapta ilyen vágy, mert a csaj olyan hatással volt rá. Kb nem tudtam szóhoz jutni, most meg nem beszélünk erről, mert ki van merülve idegileg. Azt sem tudom, hogy ezt hogy kéne lereagálnom, mert én úgy gondolom, hogy ez egyrészt röhejes, másrészt abszurd. Tulajdonképpen megcsalt, de nem férfival, ami még rosszabb lenne. Nekem kötélből vannak az idegeim, elviseltem, mikor egyedül akart lenni, mikor vmi miatt mérges volt és rajtam vezette le a feszültségét, de ez mindent visz. Fogalmam sincs, mit kéne most tennem, Ő annyival elintézte, hogy nem lesz folytatása, mert szeret. Fordított esetben, úgy értem, ha én bonyolódtam volna valakivel valamibe, már biztos kidobott volna. De ez mégis egy jól működő kapcsolat volt, veszekedtünk párszor, de az szerintem mindenhol előfordul. Most attól tartok, hogy ha el is lesz felejtve ez az egész, mi van, ha máskor is visszatér majd ahhoz a csajhoz, mert erre vágyik vagy fogalmam sincs. Legjobb barátomnak sem merem elmondani, mert így is bizarr ez az egész és nem tudom megbeszélni senkivel. Egyébként mi ez a vágy mostanában a lányok részéről? Úgy értem, ismerőseim körében is megfigyeltem, hogy már csomó mindenki került vmilyen "közeli" kapcsolatba egy másik nővel. Áh, ideges vagyok és nem értem a helyzetet. Mindig azt mondta, hogy jól vagyunk, szeret és nincsenek problémáink. Akkor mégis miért? Most sem válaszol mást. El sem tudom képzelni, hogy hogy tud egy hetero lányt behálózni egy másik lány, ha elvileg nem vevő a közeledésére. Mit kéne tennem? Ti mit tennétek, ha ez történne veletek?

20/F

2010. febr. 25. 19:01
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Én próbálom tolerálni, nem borultam ki előtte, nem kiabáltam Vele, de meglepett. Nem csak "hetyegésről" van szó, hanem az egész éjszakát vele töltötte. Elmondta, de nem mondta, hogy sajnálná vagy bármi, közömbös volt szinte.
2010. febr. 25. 19:15
 12/32 anonim ***** válasza:
94%

"...hogy nem azért tette, mert hogy a csaj olyan volt, hanem mert annyira hiányoztam neki, hogy odaképzelt szinte...""

ANYÁÁÁMM !! EZT KIDUMÁLÓS SZÖVEGET!!

2010. febr. 25. 19:15
 13/32 anonim ***** válasza:
43%
nem ismered, szóval ne ítélkezz. Tényleg úgy volt! Volt rá szemtanú is, hogy csók közben elkapta a fejét és elment, és nagyon mérges volt magára! Szóval pofa be!
2010. febr. 25. 19:16
 14/32 A kérdező kommentje:
Most félreértés ne essék, nem azt várom, hogy írjátok le, hagyjam el vagy maradjak Vele és az alapján fogok dönteni. Csak szerettem volna idegen véleményét is kérni ez ügyben, mert a környezetemből senkivel nem akarok erről beszélni.
2010. febr. 25. 19:17
 15/32 anonim ***** válasza:
90%

Aki komoly párkapcsolatban gondolkozik,annak nem fér ilyen bele..szerintem a tízévesek ne szóljanak ebbe bele,nekik marha izgi lehet,nem szól semmiről a másik fél,csak a kielégülésről,az meg lehet bármi,amitől eldurranhat :)))

sajnos érdemlegeset nem tudok mondani kérdező,ha ezt akarja,nem mész vele semmire :( balishow foglalkozott a témával,akkor megcsömörlöttem a tinik észjárásán

2010. febr. 25. 19:18
 16/32 anonim válasza:
68%
Véleményem szerint az eddig leírtaknak semmi közük ahhoz, ami valóban lezajlott a barátnődben. Mivel én is nőből vagyok, ezért teljesen átlátom a helyzetét. Annak hogy egy másik nővel folytatott viszonyt, semmi köze nincs ahhoz, hogy szeret-e téged. Mi nők mindig is kíváncsiak voltunk/vagyunk arra hogy milyen lehet egy másik nővel. Az hogy esetleg ki is próbálunk ilyen dolgokat, nem jelenti azt hogy akkor mi most leszbik vagyunk. Én ugyan nem ismerlek se téged, se a barátnődet, se a másik lányt, de elég valószínűnek tartom, hogy a kíváncsiság játszotta a legfőbb szerepet ebben a helyzetben, és természetesen az, hogy mindig izgalmas egy nem megszokott dolgot kipróbálni (olyasmit is ami esetleg megütközést vált ki). Ha azt mondta a barátnőd, hogy szeret, azt elhiheted neki a történt dolgok ellenére is. Az meg természetesen már a te döntésed, hogy el tudod-e fogadni a történteket.
2010. febr. 25. 19:19
 17/32 anonim ***** válasza:
64%

Én a másik oldalról tudok véleményt mondani, ugyanis kerültem hasonló szituba, én voltam kapcsolatban (lány) és összekeveredtem egy másik (biszex) lánnyal egy estére. Tizenévesen. Természetesen az akkori barátommal ŐT szerettem volna akkor ott nem lett volna helye olyasfajta kiváncsiságnak, hogy milyen lenne mással (akár azonos neművel akár nem). Ha szeretem a másikat és tisztelem, akkor nem hozom ilyen helyzetbe, ennyi.

Akiknek pedig ez olyan bejövős dolog, meg ajánlgatják, h hívd meg a másik csajt harmadiknak, azoknak annyiban igazuk lehet, hogy izgalmas tapasztalat lenne, ha nem szeretnéd a barátnődet. Viszont ha szereted akkor úgysem lenne jó vége...

28/l

2010. febr. 25. 19:23
 18/32 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó vagyok, kicsit összekeveredtek a szavak valamiért. Jav:

Természetesen az akkori barátommal már nem vagyunk együtt. De ha ŐT igazán szerettem volna akkor ott nem lett volna helye olyasfajta kiváncsiságnak, hogy milyen lenne mással (akár azonos neművel akár nem). Ha szeretem a másikat és tisztelem, akkor nem hozom ilyen helyzetbe, ennyi.

OFF: nagyon vicces az egyik válaszoló pasijának a dumája, h annyira hiányzott neki a barátnője, h szinte odaképzelte, azért smárolt mással :-DDD ez a duma viszi a pálmát :-DDD

2010. febr. 25. 19:26
 19/32 A kérdező kommentje:
Akkor nagy valószínűséggel nem is szeret annyira. Gondolkodtam, hogy mi vezethetett idáig, úgy értem, mit érezhetett akkor. Azt mondta, nem volt részeg, szóval nem is beszámíthatatlanul tette és erről az egészről úgy beszél, mintha ...nem tudom, nem akarná valóban elmondani, hogy miért történt, ezért viselkedik közömbösen.
2010. febr. 25. 19:35
 20/32 anonim ***** válasza:
90%
Lefeküdt valaki mással, mindegy, hogy az a más nő volt vagy férfi. Másrészt tudod, hogy ezt fordítva nem tolerálná. Szerintem nyugodtan hagyd el.
2010. febr. 25. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!