Akkor ezek szerint mégsem tudtam feldolgozni a halálát?
19 éves lány vagyok..14 éves voltam amikor anyukám meghalt..a kapcsolatunk nem volt felhőtlen, de mostanában sokat gondolok rá,szinte mindennap,és olyankor csak magányt és ürességet érzek..
mikor megtörtént a haláleset,tudtam hogy fel kell állnom a padlóról, és tovább kell mennem,végülis megtettem,elég könnyen ment(furcsa is volt), tegnap sírtam miatta először,előtte egy könnycseppet sem tudtam kipréselni magamból,pedig néha jól esett volna, de valahogy nem ment még a temetésen se..de miért?évekkel ezelőtt miért nem éreztem hiányát?ennyire érzéketlen lennék?eddig úgy gondoltam,hogy feldolgoztam a történteket,de akkor ezek szerint mégsem?lelkiismeretfurdalásom is van..lehet jó lenne valakivel beszélni erről,de sajnos nem tudok..remélem ti tudtok majd segítíteni!(nemet és kort írjatok légyszi,csak érdekel)köszönöm!
Sajnos van olyan amikor annyira fáj hogy nem tudunk sírni
lehet hogy először ezt nem érezted
örülj hogy mostmár tudsz sírni,sokaknak egy 10 évig is eltart mire tudnak...
sírd ki magad
ez az évek során enyhülni fog
nem annyira de...
És utólag is részvétem.
Nem vagy érzéketlen.Ez csak tiltakozás a halál ellen,harag,hogy itt hagyott,düh,hogy voltak gondok,dac,hogy csakazértis megmutatod.
Én is így jártam.És 11 év telt el,hogy már csak a szépre emlékezem,és ha rágondolok könnybelábad a szemem.
Sírj,mert hozzátartozik a gyászhoz,így hamarabb meg fogsz nyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!