Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Temetésre milyen zenét ajánlatok?

Temetésre milyen zenét ajánlatok?

Figyelt kérdés
pl Vangelis: a Paradicsom meghódítása??? További tippek??
2010. febr. 25. 12:33
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
2010. febr. 25. 18:45
 23/33 anonim ***** válasza:
73%
metallica - nothing else matters
2010. febr. 25. 21:00
 24/33 anonim ***** válasza:
A Metallica csúcs! Gyönyörű lenne!Már én is gondoltam rá!
2010. febr. 26. 09:34
 25/33 anonim ***** válasza:
65%

A halál egyáltalán nem olyan szomorú dolog mint azt sokan képzelik; aki átment a túlvilágra az már nem szenved és valószínűleg boldog. Akkor miért siránkozni?

A fájdalom abból az önzőségből fakad, hogy szegény énüket sajnáltatják, hogy nekik mennyire fáj. Nem a halott miatt sopánkodnak sokan, hanem a saját magukat siratják igazából "ó istenem mi lesz vele xy nélkül".

A fájdalom abból is fakad, hogy amíg a hozzátartozó élt nem volt vele őszinte, vagy ki nem mondott szavak, érzések bújnak meg.

HA ÚGY élne mindenki, hogy az utolsó napját tölti a Földön, akkor sokkal jobban odafigyelne a JELEN-re az emberi kapcsolataira, megbecsülné azt. És az elválás könnyű lenne, persze ehhez el kell engedni a görcsös ragaszkodást... és ez sok embernek nehéz. De a múlthoz való ragaszkodás nem segít, csak a jelen az ami számít, az ITT és MOST.

Gondolkodjatok el ezen a gondolaton!

2010. febr. 26. 09:46
 26/33 anonim ***** válasza:
69%
Azért a siránkozás meg a Lagzi Lajcsi között van pár átmenet... Ráadásul az utóbbi még mulatós zenének is pocsék, ha mulatni akarok, akkor sem hallgatnék ilyen szemetet.
2010. febr. 26. 10:10
 27/33 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek!

:(

2010. febr. 26. 13:34
 28/33 anonim válasza:
Ebből a szomorú alkalomból a karthago requiemet hiányoltam, hasonló okok miatt most bőgtem el magam, ha valaki keresne még zenét.....
2012. jan. 9. 20:25
 29/33 klaudiusz válasza:

Édesapám temetésén ezek a zenék szóltak:

1,Kell ott fenn egy ország

2,Szandi-Búcsúznunk kell (Nagyon szép szám!!!)

3,Edda-Lelkünkből

4,Sztankay István-Alex Tamás BÚCSÚDAL

5,Presser-Gábor Nagy utazás

6,Honfoglalás - Kell Még Egy Szó

2012. jan. 21. 19:21
 30/33 anonim válasza:
én a végrendeletemben is megírtam Sub Bass Monster-Nincs Megírva
2013. jan. 2. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!