Temetésre milyen zenét ajánlatok?
Szia! Őszinte részvétem.
Az én javaslatom Máté Péter: Elmegyek
"Elmegyek, elmegyek,
milyen úton indulok,
még nem tudom.
Elhagyom az otthonom,
még a jó barátoktól
sem búcsúzom."
Azt hiszem, ez igazán szívszaggató. A másik javaslat nálam is a Demjén: Kell még egy szó.
azért utolsó mert ez az Ő temetése ami annyit tesz hogy elbúcsúztatják és megemlékeznek rá
nem egy buli aminek örülni kellene
bunkó.
~
eddig szerintem leírták a legjobb zenéket
Demjén: Kell még egy szó
Zorán: Kell ott fent egy ország
Sinatra: My way
Mozart!: Árnyékdal
Padlás: Örökre szépek
Presser: Nagy utazás
Padlás: Fényév távolság
Ákos: Valami véget ért
Korál: Maradj velem
Demjén: Elkésett üzenet
John Hiatt? Have a little faith in me- az én kedvencem
Szerintem az Elmegyek már nagyon elcsépelt, de ha magyar dalt akarsz, akkor a fényév távolságra szavazok!
Gary Jules: Mad World
James Blunt: Carry You Home (ez nekem mindig betesz)
Kansas: Dust in the Wind
Mötley Crüe: If I Die Tomorrow
REM: Everybody Hurts
Spiritualized: Lay It Down Slow
The Cure: Where the Birds Always Sing (aki tud angolul, az bőgni fog)
Vast: One More Day
Esetleg ha az elhunytnak volt humora, akkor a Monty Python-osoktól az Always Look on the Bright Side of Life.
13:24-es vagyok megint.
Mennyi bunkó van itt! Az egyik 50 centet, a másik Lagzi Lajcsit ír.... Idióták! Nőljetek már fel!!! Mit szólnátok, ha a TI hozzátartozótok ment volna el és ilyen bunkók, mint TI, viccet csinálnának belőle?!?! Áh, de mit is várok tőletek, pfff..... Úgy látszik TI még nem éltetek át ilyen tragédiát, vagy ha igen, elég szomorú, hogy így gondolkodtok! Kedves kérdező: Ne ezekkel a bunkókkal törődj! Szép zenéket írtak a többiek. Én írtam Demjéntől a Kell még egy szó-t. A bátyám temetésén ez szólt.... Nem lehet megállni sírás nélkül:( Üdv: Gyuszi, 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!