Szülők! Ti hogyan állnátok hozzá ha a lányotok bejelentené hogy örökbe szeretne fogadni egy gyermeket?
Kicsi korom óta sajnáltam azokat a gyerekeket akiknek nem voltak meg azok a lehetőségei mint nekem. Most felnőttfejjel több éve fontolgatom azt, hogy legyen egy gyermekem akinek egyengethetem az útját. Valahányszor felhoztam a témát a szüleim mindig legyintettek hogy hülye vagyok.
3 éve boldog párkapcsolatban élek párommal, hamarosan összeköltözünk, szerencsére találtunk munkát is és fontolgatjuk a családalapítást. Ő osztotta a nézeteimet hogy egy saját gyermek mellé örökbe fogadjunk még egy kis csemetét. Nekem nem számítana bőrszín, háttér csak szeretném boldogan megélni az anyasággal járó éveket és ha tehetem akkor egy ilyen gyermekkel is megosztanám. Megfogom tenni a lépést annak érdekében hogy a szüleim elfogadják a döntésem, de azért még félek ettől. Ti ehhez hogyan viszonyulnátok?
Mi fogadtunk örökbe gyereket, apámmal akkor szakadt meg végleg a kapcsolat....
Felnőtt emberek dolgába másik felnőttek ne nagyon beszéljenek bele, azt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!