Ti hány évese költöztetek el a szüleitektől?
"19 évesen koliba, akkor még kaptam otthonról támogatást.
23 évesen függetlenedtem anyagilag is.
Ez így megfelelő? :-)"
Igen. Akkor 23 tehát, nem 19.
A kérdés nem az volt, hogy mikor lettek függetlenek.
A kérdés az volt, hogy mikortól nem lakott otthon....
A koliba akkor lehetne belekötni ha utána még hazaköltözött volna...
20 évesen,mert felvettek fősulira egy másik városban.A táv miatt 2 hetente járok haza,amit még a szüleim nem szoktak meg.
Ui.:nem,nem buktam,még mielőtt valamelyik troll ebbe belekötne.Évvesztes voltam,oviban is marasztaltak az akkori koraszülöttségem miatt,aminek következtében később tanultam meg beszélni.
:D
21-es, nekem az volt az első válaszom ide, amit idéztél.:-)
És köszönöm, de magam is képes vagyok szöveget értelmezni, különösen a sajátomat. Te is megpróbálhatnád a kérdést megfelelően értelmezni, hátha sikerül:D
"A koliba akkor lehetne belekötni ha utána még hazaköltözött volna..."
Egy középiskolai koli se tart nyitva az év 365 napján, nyáron pl.: általában turistáknak adják ki.
Az nem elköltözés, hogy minimum kéthetente hazajárok, nyáron kizárólagosan otthon lakom, a ruháim könyveim egy része a családi otthonban dekkol...
Az elköltözés az, ha valaki életvitelszerűen máshol él, nem csak átmenetileg egy szekrénnyi és polcnyi holmival.
Jó, akkor te gyökér, én is úgy értelmezem a kérdést, ahogy te.
Tehát elköltöztem a szüleimtől 2 hétre 8 évesen amikor a nagymamámhoz mentem nyaralni.
Egyébként te agyhalott, ha nem vetted volna észre, nincs neved, fingom sincs mit írtál előtte és arra sincs humorom, hogy a százalékokból meg az időpontokból kisakkozzam. Na jó mulatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!