Ti megtennétek ezt a saját lányotokkal?
Meg lehet érteni mind a két oldalt. Nem sok mehetett el arra a nyaralásra, ha azt kispóroltátok volna, nem igen tartanátok előrébb.
Az nagyon csúnya, hogy kidobott a lakásból. De szerintem csak indokot akart keresni. Nem jó szívvel adta oda a lakást, te is mondtad. Egyébként mért állt üresen? Nem akarja kiadni, vagy épp nem volt lakója. Mert ha ki se akarja adni, igazán nem értem, hogy minek tartogatja. Ha meg ki akarja adni, akkor csak indokot akart, mert neki kell az a bevétel, ami a lakás bérleti díjából jön.
De mivel ellenezte, hogy szegény családba házasodj, akkor gondolom a te családodnak több van. Akkor meg nem értem, hogy ennyivel mért nem tudott támogatni.
Így most van a férjed, akit nem tudtak támogatni a szülei, mert szegények, és van a te anyukád, aki tudott volna támogatni, de nem fog...szóval most már igazán nem tudom, mi baja van anyukádnak, mert egy anyagi szinten vagytok a férjeddel, s ráadásul ha "úgymond lenézi, megszólja, hogy férjedet nem támogatták a szülei, nem vitt semmit a kapcsolatba-angyagilag-hát akkor nézzen tükörbe, mert ő megtehette volna, még se tette--akkor kit is kéne megszólni?
Ha csak annyi félretett pénzetek volt, hogy pár nap Balatonra elég legyen, és azt is elköltitek,akkor annyiban igaza van, hogy miből fizettétek volna a számlákat, ha egyikőtök mondjuk elveszti a munkáját? Én se költöttem volna el azt a keveset,nászút lehet egy évvel később is.
Nézd a jó oldalát, többet nem függtök tőle, nem lesz joga beleszólni semmibe. Nyilván nagy segítség lett volna egy ingyen lakás az elején, de legalább nem kell életetek végéig azt hallgatni, hogy de bezzeg én mennyi mindent tettem értetek!
Én megértem őt, teljesen. Egyszer voltunk férjemmel kirándulni fiatalon, akkor már saját albérletben voltunk, aztán jöttek a gyerekek, lett saját ház nagy nehezen, kirándulni, na arra jóval később lett.
Három gyerekem van, ha valamelyik azt mondaná hogy azért is azt csinálok amit akarok, akkor biztos nem tiltanám, de onnantól maga ura. A lakást eredetileg is másnak adtam volna ki, önálló felnőtt vagy, élj boldogul.
Mivel nem szívesen adta oda nektek a lakását, egy megfelelő indok volt a visszavételére hogy nyaralni mentetek. Lehet hogy ugyanezt kaptátok volna elutazás nélkül , később is. Akár benézhet a hűtőtökbe, és ha nem spórolós ételt lát ott lehet akkor is kidobott volna később.
Benne valószínűleg az van hogy nem lát kettőtöket együtt elég életképesnek. Nem tetszik neki az sem ha olyan dolgokra költesz amire ő nem szórná a pénzt. Még nem fogta föl hogy külön életet éltek, de azért lehet jószándékú, csak furán mutatja ki.
- fizettetek neki lakbért, rezsit, ilyesmi? MErt, ha tök ingyen éltetek ott, akkor még szép, hogy kiadja olyannak, aki perkál érte
- arra meg semmit nem szólok, hogy spórolás helyett inkább balcsizok 3-4 napig, ami azért nem kis pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!