Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszik rám a családom?

Jogosan haragszik rám a családom?

Figyelt kérdés

Most volt a lányom elsőáldozása,amire sem a férjem szülei,sem az én szüleim nem jöttek el.

Nincs 1 hónapja,hogy 20 éve vagyunk házasok,nagy ünnepséget rendeztünk,ami sok időbe és rengeteg pénzbe került.

Megbeszéltük- a kislánnyal is-hogy elsőáldozás után nem rendezünk ünnepi ebédet,hanem mi 4en,apa,anya,ő és tesó csinálunk közös programot.Ő dönthette el,hogy mi legyen.(Természetesen élményfürdő.)

Aztán jött a család részéről a nagy ellenvetés,hogy mégiscsak ünnepeljünk együtt stb,stb.

Megértették,hogy mi nem akarunk ezzel bajlódni,így férjem anyukája szervezte.

Aztán jött szombat délután a nagy pofára esés,hogy minek jöjjenek el a templomba,úgyse férnének el (elfértünk bőven),majd utána náluk találkozunk.

Letaglózott.

Eljött a vasárnap,hívom az én szüleim,hallották,hogy a nászék nem mennek,hát inkább ők se jönnek.

Pipa voltam.

Édesek voltak a kicsik,megható volt és szép.

Utána hazamentünk,összepakoltuk a fürdős cuccot,beszálltunk a kocsiba,anyóséknál kiszálltunk,mondtuk a leányzónak,hogy gyűjtse be az ajándékokat,aztán elmentünk fürdeni.

Sem az én,sem párom szülei nem állnak velem szóba,mert hogy lehet így viselkedni.

18an voltak anyóséknál.Egy se vett részt a misén.

A beteg dédire nem haragszok.

2015. máj. 15. 08:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
56%

Nesze neked vallásos család....Értelmes emberek nem viselkednek így....Büszke lehetsz magatokra....

Lehet én nem tudom, hogy zajlik ez az esemény mivel nem vagyok vallásos,de viselkedni megtanultam. Erre nevelitek a gyerekeket? Ez a vallásos nevelès? Köszönöm,én ebbôl nem kérek...

2015. máj. 15. 12:14
 22/26 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is ez jutott eszembe mint az utolsónak, hogy vallásos eseményről beszélsz, vallásos nevelésről beszélsz, de amit műveltek az minden csak éppen nem normális.

Nem bántásból, de te is ugyanolyan hibás vagy mint a szüleid. Ha nem mentek el a templomba, akkor ti minek ugortatok be a partira? Csak azért, hogy az ajándékot átvegye a gyerek?? Ezt a fajta viselkedést tanítják hittanórán?

2015. máj. 15. 17:57
 23/26 anonim ***** válasza:
64%
A kerdesedben azt írod, szombaton tudtátok, hogy nem jönnek másnap. A kommentedben meg azt, hogy nem tudtál róla. Akkor?
2015. máj. 15. 18:16
 24/26 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó, anyósék szóltak előre szombaton. A rokonság nem szólt, hogy nem mennek.
2015. máj. 15. 20:51
 25/26 anonim ***** válasza:
52%
Abszolút megértelek kérdező, zseniális visszavágás. Viszont azt kell mondanom, hogy jogosan haragszanak rád ők is.
2015. máj. 17. 10:50
 26/26 anonim ***** válasza:
lol ezek a hívők. napisz*r kategória.
2015. máj. 27. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!