Szerintetek az jó vagy rossz ha egy 13 éves gyerek ölelgeti a tanárt?
Én 20 éves vagyok, de van olyan középsulis tanárom, akit a mai napig megölelek. Pusztán azért, mert olyan kapcsolat alakult ki közöttünk.
Semmi nincs ebben. Az ötödik válaszolónak pedig teljes mértékben igaza van.
nekem is volt ennyi idősen egy osztálytársam, aki nagymamaként szerette az egyik tanárunkat. nyolcadik végére már voltak is egymásnál, megismerték a másik családját.
persze, cikizték, de szerintem ha mindkét fél számára normális, akkor miért ne?
nálunk most szerenádon az egyik tanár mindenkit végig ölelgetett. nem, nem perverz vagy pedofil, hanem egyszerűen tényleg szerette az osztályt.:)
Az iskola sajnos ilyen, aki valamiben más vagy másképp viselkedik, mint a többség, azt kinézik, cikizik, rosszabb esetben ki is közösítik. Az osztálytársak között biztos van olyan is, aki valójában féltékeny rá azért, mert ennyire jóban van a tanárral.
Ha a tanár a jó viszony ellenére nem kivételez vele, akkor ez teljesen rendben van.
"nálunk most szerenádon az egyik tanár mindenkit végig ölelgetett"
AZ egy ritka alkalom, rendben van. A mindennapos ölelgetésénél valami viszont nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!