Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az jó vagy rossz...

Szerintetek az jó vagy rossz ha egy 13 éves gyerek ölelgeti a tanárt?

Figyelt kérdés

2015. máj. 14. 18:15
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Pedig az anyukának nincs féltékenykedni valója,mert a gyerek szereti az anyukáját.
2015. máj. 14. 18:53
 12/29 A kérdező kommentje:
Pedig az anyukának nincs féltékenykedni valója. A gyerek ugyan úgy szereti.
2015. máj. 14. 18:57
 13/29 anonim ***** válasza:
96%

Én 20 éves vagyok, de van olyan középsulis tanárom, akit a mai napig megölelek. Pusztán azért, mert olyan kapcsolat alakult ki közöttünk.

Semmi nincs ebben. Az ötödik válaszolónak pedig teljes mértékben igaza van.

2015. máj. 14. 18:58
 14/29 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs ezzel baj ha megölelünk valakit. A gyereket viszont cikizik az iskolában,mert hogy ölelgeti a tanárt. És azt mondják rá hogy segg nyaló...
2015. máj. 14. 19:05
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt ennyi idősen egy osztálytársam, aki nagymamaként szerette az egyik tanárunkat. nyolcadik végére már voltak is egymásnál, megismerték a másik családját.

persze, cikizték, de szerintem ha mindkét fél számára normális, akkor miért ne?

nálunk most szerenádon az egyik tanár mindenkit végig ölelgetett. nem, nem perverz vagy pedofil, hanem egyszerűen tényleg szerette az osztályt.:)

2015. máj. 14. 19:53
 16/29 anonim ***** válasza:
4%
Hát ha az a tanár férfi nekem akkor fura... Ha nő akkor teljesen okés, de egy felnőtt férfi ne ölelgesse már a 13 éves lányt...
2015. máj. 14. 20:10
 17/29 A kérdező kommentje:
Tanárnőről van szó
2015. máj. 14. 20:11
 18/29 anonim ***** válasza:

Az iskola sajnos ilyen, aki valamiben más vagy másképp viselkedik, mint a többség, azt kinézik, cikizik, rosszabb esetben ki is közösítik. Az osztálytársak között biztos van olyan is, aki valójában féltékeny rá azért, mert ennyire jóban van a tanárral.

Ha a tanár a jó viszony ellenére nem kivételez vele, akkor ez teljesen rendben van.

2015. máj. 14. 20:26
 19/29 A kérdező kommentje:
Nem kivázeleznek vele csak a gyerekek állítják azt hogy kivételezős. Közben meg nem az.
2015. máj. 14. 21:12
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

"nálunk most szerenádon az egyik tanár mindenkit végig ölelgetett"

AZ egy ritka alkalom, rendben van. A mindennapos ölelgetésénél valami viszont nem stimmel.

2015. máj. 14. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!