Ezt hogy kezeljem? Utálom, nem akarok 15/L
Figyelj, ez nagy szivas,részvétem. Tudom,hogy nehéz,de próbáld a legtöbbet kihozni belőle és a pozitív oldalát nézni.
Hamarosan eljön az a kor, amikor már csavarogni akarsz, nem anyukad szoknyaja mellett lenni. Namármost,ha nem lenne baba, valszeg nehezen engednének el,nem is biztos,hogy elengednenek egyáltalán. De így,hogy ott lesz a gyerek,mindenki csak vele fog fogalalkozni. Te meg azt csinálsz,amit akarsz. Örülj neki. :)
Próbálj meg beletőrödni,de a füldugó lehet tényleg nem árt. :)
Adj neki esélyt,aztán kitudja,lehet megszereted majd,nekem is féltestvérem van,bár nem utált,de nem örült annyira eleinte,aztán mikor 1 évesen kórházba vittek mert nem ittam meg semmilyen folyadékot,már ő mondta anyáéknak hogy nem bírja nézni hogy ott fekszek és "csövek" állnak ki belőlem,még jobban agódott mint anyáék. :)
Nekem 2 báttyám van.. néha meg folytanámőket egy kanál vízben..
DE.! Sokkal jobb hogy vannak tesoim..a legtobb etyke ember onzo kis rohadek...
Szerintem valtoztas a gondokodas mododon..mert igy elegge ellenszenves vagy szerintem...nez magadba..anyud boldog es te meg itt jatszod a hattyu halalat..szegyeld el magad...
"Sajnos az eredmenyek jok:(barcsak lenne valami"
Te tudatlan kis dog...nyugodtan lehet le pontozni...
Az a bajod, hogy egyke vagy. Sok egyke ismerősöm mondja, hogy soha nem kellene neki testvér.
Nekem már van, egyáltalán nem zavarna az sem ha a szüleim bejelentenék, hogy lesz még egy, pedig bár otthon lakok hivatalosan már felnőtt vagyok.
Az életem most is csak annyira befolyásolná, mintha 10, 12 vagy épp 16 éves koromban született volna.
Most azt írod, hogy bárcsak lenne valami és sajnos az eredmények jók. Ha esetleg történne valami ugyanitt sírnál és enne a bűntudat, amiért az imádott anyukád szomorú...
Szokj hozzá a gondolathoz, hogy többen lesztek és beszélgess anyukáddal az érzéseidről. Azt ne mondd, hogy utálod a megsem született porontyot mert pont annyira fognak komolyan venni, mint egy születendő tesó miatt hisztiző óvodást. Na meg nem is utálhatod azt a gyereket,hisz azt sem tudod milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!