Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy kezeljem? Utálom,...

Ezt hogy kezeljem? Utálom, nem akarok 15/L

Figyelt kérdés
A szüleim elvoltak, apámmal nem tartom a kapcsolatot, csak telon. Nem támogat sehogy, én szellemileg nem is ép, tehát nem tudok vele mit kezdeni.. Anyám terhes a jelenlegi párjátol. Ő nagyon normális velem. Számíthatok rá. De nem akarok tesot. Utálom.Soha nem is akartam, egyke vagyok. Sajnos az eredmények jók :(bárcsak lenne valami. Annyira nem akarok tesot, rosszul vagyok ettől az egésztől. Anyának nem akarom mondani, mert megérdemeli hogy boldog legyen. De még csak 8.ba járok és a helyi gimibe jelentkeztem, akkor még nem tudtam hogy terhes, tehát nem tudok mit kezdeni már, nem bírok elmenni innen :( :(

2015. máj. 13. 21:29
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
86%

Figyelj, ez nagy szivas,részvétem. Tudom,hogy nehéz,de próbáld a legtöbbet kihozni belőle és a pozitív oldalát nézni.

Hamarosan eljön az a kor, amikor már csavarogni akarsz, nem anyukad szoknyaja mellett lenni. Namármost,ha nem lenne baba, valszeg nehezen engednének el,nem is biztos,hogy elengednenek egyáltalán. De így,hogy ott lesz a gyerek,mindenki csak vele fog fogalalkozni. Te meg azt csinálsz,amit akarsz. Örülj neki. :)

2015. máj. 13. 22:22
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha belegondolsz, alig kell elviselned őt... 4 év suli, utána meg elmész továbbtanulni +koli/albi vagy dolgozol és saját albi... de biztos van lehetőség másik gimibe menni. Volt olyan osztálytársam, aki 1 hét után átjelentkezett másikba, mert oda járt a barátnője.
2015. máj. 13. 22:28
 13/36 anonim ***** válasza:
32%
egy kis onzo liba vagy vagy. ha szerencsed van, kinovod.
2015. máj. 13. 22:31
 14/36 anonim ***** válasza:
92%

Próbálj meg beletőrödni,de a füldugó lehet tényleg nem árt. :)

Adj neki esélyt,aztán kitudja,lehet megszereted majd,nekem is féltestvérem van,bár nem utált,de nem örült annyira eleinte,aztán mikor 1 évesen kórházba vittek mert nem ittam meg semmilyen folyadékot,már ő mondta anyáéknak hogy nem bírja nézni hogy ott fekszek és "csövek" állnak ki belőlem,még jobban agódott mint anyáék. :)

2015. máj. 13. 22:44
 15/36 anonim ***** válasza:
77%
Jesszusom, ez komoly? 3 testvérem van, és sokkal jobb így! Ha nem lennének biztosan hasonlóan önző lennék, akárcsak te! Mit képzelsz, mi vagy te? Császár? Nem állhatsz anyud boldogságának útjába!
2015. máj. 13. 22:47
 16/36 anonim ***** válasza:
83%
Nem hiszem, hogy önző. Nekem van tesóm, de normális 3 év van köztünk. Ekkora korkülönbséggel sosem lesznek igazi tesók. Nem nőttek fel együtt.
2015. máj. 13. 23:10
 17/36 anonim ***** válasza:
4%
Az utolsónak igaza van abban, hogy bizony így ők igazi testvérek sosem lesznek. De ez nem is a lányról szól, hanem az anyjáról és a párjáról.
2015. máj. 13. 23:13
 18/36 heloszia71 ***** válasza:
44%

Nekem 2 báttyám van.. néha meg folytanámőket egy kanál vízben..

DE.! Sokkal jobb hogy vannak tesoim..a legtobb etyke ember onzo kis rohadek...

Szerintem valtoztas a gondokodas mododon..mert igy elegge ellenszenves vagy szerintem...nez magadba..anyud boldog es te meg itt jatszod a hattyu halalat..szegyeld el magad...

"Sajnos az eredmenyek jok:(barcsak lenne valami"

Te tudatlan kis dog...nyugodtan lehet le pontozni...

2015. máj. 13. 23:13
 19/36 anonim ***** válasza:
35%

Az a bajod, hogy egyke vagy. Sok egyke ismerősöm mondja, hogy soha nem kellene neki testvér.

Nekem már van, egyáltalán nem zavarna az sem ha a szüleim bejelentenék, hogy lesz még egy, pedig bár otthon lakok hivatalosan már felnőtt vagyok.

Az életem most is csak annyira befolyásolná, mintha 10, 12 vagy épp 16 éves koromban született volna.

Most azt írod, hogy bárcsak lenne valami és sajnos az eredmények jók. Ha esetleg történne valami ugyanitt sírnál és enne a bűntudat, amiért az imádott anyukád szomorú...

Szokj hozzá a gondolathoz, hogy többen lesztek és beszélgess anyukáddal az érzéseidről. Azt ne mondd, hogy utálod a megsem született porontyot mert pont annyira fognak komolyan venni, mint egy születendő tesó miatt hisztiző óvodást. Na meg nem is utálhatod azt a gyereket,hisz azt sem tudod milyen.

2015. máj. 13. 23:14
 20/36 anonim ***** válasza:
86%
Az önzőség nem egyke-nem egyke kérdése. Aki egyke, az megszokja a nagyobb mozgásteret de ettől függetlenül simán lehet ugyanolyan önzetlen és önző is mint akinek testvére van. Mennyi testvérharcot láttam én már örökségnél vagy csokikapásnál.
2015. máj. 13. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!