Hogyan kezeljem a helyzetet h ne sértsek meg vele senkit?
Szóval ez egy elég hülye probléma,de vannak hullámaim,amikor borzasztóan zavar. Szóval nekem nagyon kevés fiú tetszik (1-2 valaha életembe,celebek közül egyik se tetszik,én ilyen furi vook),és az a baj,h azt veszem észre h én csak ilyen ragyás,gép előtt ülő,hülye, magukról azt állító skizofréneknek jövök be (meg pár normálisnak,de nekem meg azok nem jönnek be). Bámulnak a suliba órákon,próbálnak a közelembe kerülni,és sokszor van emiatt hányingerem... Most pl egy vadidegen (akit ovis korom óta nem is láttam,nem toom régen jelöltem még vissza facen),rám írt egyik nap,direkt meg se néztem. Pfujjj,hányingerem van nagyon. Mit tegyek,h emiatt ne érezzem magam rosszul,és ne legyen hányingerem???
14/L
"magukról azt állító skizofréneknek"
Ez meg a másik, a skizofrén pszichotikus, tehát nincs betegségtudata, tehát nem fogja beismerni, hogy beteg. Ergó aki beismeri, hogy beteg, az vagy, nem skizofrén, vagy nagyon jól van kezelve. És mégis milyen skizofrének? Katatón, hebrefén, paranoid???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!