Nők/férfiak. Titeket zavarna, ha a párotok a nem azonos nemű kollégéjával, jönne mindig haza kocsival a munkából, vagy együtt mennének, miközben van céges buszjárat?
Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 07:41
11/25 anonim válasza:
nem zavarna, miért zavarna? nem vagyok féltékeny típus és megbízom a barátnőmben...
12/25 anonim válasza:
Nem zavarna. Az autó kényelmesebb, gyorsabb, nem kell rá várni és nem áll meg 400 helyen. Gondolom így hamarabb haza is ér hozzád, nem?
27N
13/25 anonim válasza:
A buszon szerinted csak vele azonos neműek utaznak?
14/25 anonim válasza:
Engem zavarna, és szerintem sok mást is. Azok írják, hogy nem zavarja őket, akik nincsenek ebben a helyzetben. Így könnyű mondani :)
15/25 anonim válasza:
Akiket zavarna, azok leírnák azt is, hogy miért zavana titeket? Ennyire nem bíztok magatokban, nem hiszitek el, hogy ti vagytok a párotok számára a legjobb választás? Vagy a párotokban nem bíztok, úgy gondoljátok, hogy nem képes kordában tartani a f...t? De akkor miért vagytok egy ilyen pasival? Esetleg a kapcsolatotokban nem bíztok?
16/25 anonim válasza:
Engem nem zavarna,de a férjemet igen,ő elég féltékeny típus.
17/25 anonim válasza:
Dehogy zavarna. Néha páromat is elhozzák a kolléganői - jó, kb. 2 van neki, villamosmérnök szakágon dolgozik :D
Ha meg akarna csalni megtehetné, simán, de esze ágában sincs.
18/25 anonim válasza:
Nem zavarna. Ebben a világban bizony olykor előfordul, hogy találkozik ellenkező nemű emberekkel, pl. mukatársaival, vagy a boltban, vagy a lépcsőházban. Aki ennyire féltékeny, az a végén a utcára se fogja kiengedni azt az embert, akit elvileg szeret?
Korlátozás, ultimátumok, féltékenykedés nem tesznek jót egy kapcsolatnak se...
19/25 anonim válasza:
A férjemet nem zavarja, ha együtt lógunk a kollégával, mert az adott kolléga meleg:)
20/25 anonim válasza:
Megbízok a férjemben. Mivel nekünk van autónk, ezért előfordult már, hogy ő hozta el az egyik kolléganőjét, de ezt is ő maga mesélte el nekem, nehogy félre értsem, ha valaki láttak őket együtt. Engem nem zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!