Hogyan lehet saját gyerek nélkül élni?

Hat levet en is valami elmebeteg vagyok, de k*rva jol megvagyok attol hogy 33 evesen meg nem lettem tenyeszkanca!
Nekem nem is lehet, es nem is hianyzik. :) Es nagyon jol megvagyok, nem lettem depresszios, egeszen veletlenul derult ki hogy nem lehet gyerekem.Es tenyleg nem hianyzik. Sot!

furcsa h senkiben nem merul fel az orkbefogadas lehetosege! pedig szerintem ha valakinek nem lehet , viszont szeretne megelni azt a sok jot, rosszat amit egy gyermek adhat, ez lenne a legkezenfekvobb. nekem mindenem meg van hozza h legyen sajatom, megis parommal komolyan tervezzuk hogy sajatunk mellett szivesen vallalnank a neveloszulok nehez feladatat.
22:10es voltam

Szia! Én 23 éves vagyok. 9 hós terhes voltam, elvesztettem a kisfiamat, és a méhemet is...ez azt jelenti, hogy többet soha nem szülhetek...
DE!! örökbefogadtunk egy kisfiút a férjemmel, aki az életünk értelme lett...Szerintem semmi különbség nincs vérszerinti és nem vérszerinti gyermek között...Nem attól leszel anya, h szülsz, hanem h felneveled a gyermekedet! :)
Ha gondolod, írj privit, szívesen beszélgetek veled!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!