Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet saját gyerek...

Hogyan lehet saját gyerek nélkül élni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 21:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%
Hozzátéve az előzőekhez: lehet élni gyerek nélkül, sokan teszik ezt, de .... ha nem lehetett volna ,biztos engem is bántana, és örökké megmaradna a kiváncsiság: ha lenne gyerekem ,milyen lenne, fiú lenne vagy lány, hogy nézne ki...stb.Egy élménnyel biztos szegényebb lennék...(és sok idegeskedéssel is) Ha pedig meghalsz,van ki tovább vigye a nevedet,és nem felejtenek el olyan hamar, ,van kire hagyni a lakást stb. hogy a racionálisabb oldalát is nézzük.
2010. febr. 24. 07:19
 22/28 anonim ***** válasza:
70%

Hat levet en is valami elmebeteg vagyok, de k*rva jol megvagyok attol hogy 33 evesen meg nem lettem tenyeszkanca!

Nekem nem is lehet, es nem is hianyzik. :) Es nagyon jol megvagyok, nem lettem depresszios, egeszen veletlenul derult ki hogy nem lehet gyerekem.Es tenyleg nem hianyzik. Sot!

2010. febr. 24. 09:12
 23/28 anonim ***** válasza:

furcsa h senkiben nem merul fel az orkbefogadas lehetosege! pedig szerintem ha valakinek nem lehet , viszont szeretne megelni azt a sok jot, rosszat amit egy gyermek adhat, ez lenne a legkezenfekvobb. nekem mindenem meg van hozza h legyen sajatom, megis parommal komolyan tervezzuk hogy sajatunk mellett szivesen vallalnank a neveloszulok nehez feladatat.

22:10es voltam

2010. febr. 24. 09:46
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, de azért nem kellene tenyészkancának titulálni az édesanyákat....(nem mindenki csinál 10 gyereket a családi pótlékért)
2010. febr. 24. 10:09
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kommenteket!!
2010. febr. 24. 17:30
 26/28 anonim ***** válasza:
71%

Szia! Én 23 éves vagyok. 9 hós terhes voltam, elvesztettem a kisfiamat, és a méhemet is...ez azt jelenti, hogy többet soha nem szülhetek...

DE!! örökbefogadtunk egy kisfiút a férjemmel, aki az életünk értelme lett...Szerintem semmi különbség nincs vérszerinti és nem vérszerinti gyermek között...Nem attól leszel anya, h szülsz, hanem h felneveled a gyermekedet! :)

Ha gondolod, írj privit, szívesen beszélgetek veled!

2010. febr. 25. 14:09
 27/28 anonim ***** válasza:
Idén töltöm a 35-öt. Nincs gyerekem. Nem szorongok azon, hogymiért, egyszerűen élem az életem. Nem hiszem, hogy bármiben is változna valami, ha lenne.
2010. febr. 25. 21:07
 28/28 A kérdező kommentje:
Értem de azért az más, mikor a testedben adottak a feltételek és nem jön a baba és más mikor fizikailag nem lehet.
2010. febr. 26. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!