Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet saját gyerek...

Hogyan lehet saját gyerek nélkül élni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 21:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%
Utolsónak: Sajnos sokaknak ez szinte egy kipipált feladat, mint férjhez menni, karriert építeni vagy kinek micsoda. Ezt azonban soha nem vallanának be. Miután megszülték a gyereküket, nem tudnak kellő figyelmet szentelni neki és rossz anyákká válnak, de ez őket nem túlzottan érdekli. A lényeg, hogy "életet adtam a gyermekeimnek". De milyet? Nos ez más kérdés. Előre figyelmeztetem az esetlegesen felhördülő lelkiismeretes anyukákat, hogy ez nem róluk és nem is nekik szól, amit írtam. Ez csak egy (remélem ritkább fajtája!) a mamáknak. Megszülni sajnos nem ugyanaz, mint szeretni, megérteni, elfogadni mint egyéniséget stb.stb.
2010. febr. 23. 22:09
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
igaz, minek szul az olyan aki nem torodik a gyerekevel(vagy nem jol). lehet bolodogan elni gyerekkel, nelkule. lehetsz neveloszulo, orokbe is lehet fogadni, lehet ugy szeretni mint a sajatod!
2010. febr. 23. 22:10
 13/28 anonim ***** válasza:
80%
22:08 ez nem poén, van aki nem akar gyereket és attól még teljesen normális. Ezt meg kéne tanulnod elfogadni. Nem mindenki úgy él ahogy te. Depressziós az lesz legfeljebb aki akar gyereket de nem lehet neki.
2010. febr. 23. 22:12
 14/28 anonim ***** válasza:
Egy gyerek semmit nem garantál. Ott van például anyai nagymamám, szült 3 gyereket, anyu a legidősebb, ő az, aki rengeteget segített és megcsinált a szüleinek, és most anyu az, akit lenéznek, megvetnek, kihasználnának, ha hagyná magát, apja gyerekként többször verte meg tévesen. Anyunak elege lett, és már nem szívesen látja a szüleit. Mindhárman diplomások lettek, de a szemükben anyu "csak egy tanítónő", és a 2 testvére "AZ ORVOSOK".
2010. febr. 23. 22:16
 15/28 anonim ***** válasza:
47%

ma 22:00

Hát én nem zavazlak le, ugyanigy gondolom..

28F

2010. febr. 23. 22:28
 16/28 A kérdező kommentje:
Jó, akkor átírom a kérdést. Hogyan lehet feldolgozni, ha valakinek nem születhet babája??
2010. febr. 23. 22:40
 17/28 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként meg KEDVES 22.00-ás válaszoló megsúgom neked, hogy nem pontoztam senkit!!
2010. febr. 23. 22:44
 18/28 anonim ***** válasza:

Na, így azért már kicsit "más a gyerek fekvése", kedves kérdező. :-)

Lyukas szívvel született rokonom távol szakadt a szülőhelyétől és a rokonságtól a betegsége miatt, ő falun született Szabolcs megyében, és később élete végéig Budapesten élt. Anyunak volt a nagynénje, és anyu Pestre jött férjhez, így végülis bár saját gyereke sose lehetett, mi voltunk számára az a család, aki neki vér szerint nem lehetett, anyut lányaként szerette, én úgy éreztem, mint ha lenne még egy nagymamám (sőt, jobban szeretett minket, mint a valódi nagymamám - anyai, mert apait nem ismertem, meghalt még a szüleim megismerkedése előtt évekkel). Ő így dolgozta fel, és gondolom, emiatt könnyebben viselte a betegségét is, hogy itt voltunk neki, soha nem mutatta, hogy fáj valamije, nem is látszott rajta, hogy beteg, soha nem nyafogott a betegsége miatt, nem sajnáltatta magát, nem volt olyan, mint a tolakodó nyanyák, akik kisebb bajuk miatt is odébb lökik a másikat, tudta, hogy ő születésétől ezzel él, és végleg nem tudják meggyógyítani, ennek ellenére teljes életet élt, mindig mosolygott. Jó lenne, ha még mindig élne.

2010. febr. 23. 23:28
 19/28 anonim ***** válasza:
58%

21:26

biztos deviáns vagyok vagy torzszülött, de én 33 évesen is pont így érzek

nagyon jól megvagyok szxrtakarítás meg büfiztetés nélkül is

2010. febr. 24. 06:38
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük hozzá.hogy a gyerek nem csupa öröm és boldogság.bizony sok gond,aggódás idegeskedés jár vele! Hiba lenne azt képzelni, hogy a gyerekkel minden rózsaszínű álom... Amíg kicsi ugyan aranyos, meg minden, de ha kamaszodik , jönnek a másféle problémák,és az aranyos kisbabából, utálatos, szemtelen, feleselő kamasz válik!:( És nagyon hosszú a kamaszkor... Az én lányonál 10 évesen kezdődött, 11 évesen már menstruált,és 17 évesen még mindig a lázadó ,durcás rendetlen kamaszkorát éli...remélem mire benő a feje lágy végre, normális lehe a kapcsolat közöttünk,és értékelni fogja ,hogy felneveltük...De biztosíték nincs rá, hogy öregségünkre nem dug be egy öregek otthonába...,vagy épp felénk se néz....:(
2010. febr. 24. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!