Hogyan lehet saját gyerek nélkül élni?

ma 22:00
Hát én nem zavazlak le, ugyanigy gondolom..
28F

Na, így azért már kicsit "más a gyerek fekvése", kedves kérdező. :-)
Lyukas szívvel született rokonom távol szakadt a szülőhelyétől és a rokonságtól a betegsége miatt, ő falun született Szabolcs megyében, és később élete végéig Budapesten élt. Anyunak volt a nagynénje, és anyu Pestre jött férjhez, így végülis bár saját gyereke sose lehetett, mi voltunk számára az a család, aki neki vér szerint nem lehetett, anyut lányaként szerette, én úgy éreztem, mint ha lenne még egy nagymamám (sőt, jobban szeretett minket, mint a valódi nagymamám - anyai, mert apait nem ismertem, meghalt még a szüleim megismerkedése előtt évekkel). Ő így dolgozta fel, és gondolom, emiatt könnyebben viselte a betegségét is, hogy itt voltunk neki, soha nem mutatta, hogy fáj valamije, nem is látszott rajta, hogy beteg, soha nem nyafogott a betegsége miatt, nem sajnáltatta magát, nem volt olyan, mint a tolakodó nyanyák, akik kisebb bajuk miatt is odébb lökik a másikat, tudta, hogy ő születésétől ezzel él, és végleg nem tudják meggyógyítani, ennek ellenére teljes életet élt, mindig mosolygott. Jó lenne, ha még mindig élne.

21:26
biztos deviáns vagyok vagy torzszülött, de én 33 évesen is pont így érzek
nagyon jól megvagyok szxrtakarítás meg büfiztetés nélkül is

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!