Vannak még rendes férfiak/nők? Csak szétbarmolt kapcsolatokat látok.
Figyelt kérdés
Anyukám 6 éve egy nős férfi szeretője, akinek ráadásul a felesége ugyanabba a baráti társaságba tartozik. Több ismerősömet veri, csalja a pára vagy ő csalja meg a párját, én belekeveredtem egy viszonyba egy férfival, akinek barátnője van és belémzúgott, de a nőt nem dobja ki, örlődik. Mondtam, hogy jó akkor ennyi, hagyjuk. Az előző párom el sem mondom mit tett velem. Elegem van, szeretnék egy olyan férfit, aki szeret, TISZTEL, nem csal meg, akivel boldog lehetek. Léteznek még boldog párkapcsolatok vagy az egész világ elzüllött?2010. febr. 23. 17:58
11/16 anonim válasza:
Nagyon jó radarodnak kell lenni! Vagyis, nagyon jó emberismerőnek, beszéd, testbeszéd, cselekedet alapján eldönteni h ki milyen, kell hozzá egy kis rutin. Utána beleérzőképesség , h megértsd miért ugy viselkedik ahogy, jó komunikációs készség, h meg tudd beszélni vele kultúráltan, ufy h ne bánts meg,és ne is kényszer legyen amit kérsz. Kompromisszumkészség, határozottság bizonyos alapelvekhez, és ha ezek sem segítenek, akkor azonnal lépni, h ne pocsékolj el éveket egyvalakire. Egy idő után egyre gyorsabban ismered majd meg/ki az embereket.Vigyázni, kell h nehogy előítéletes legyél, vagy h csak a rosszra fókuszálj. Amúgy meg az ember lelkiismerete mindig megsúgja mit kell tenni.
12/16 anonim válasza:
Itt vagyunk mi! :) Nekem csak egy kapcsolatom volt a férjem előtt, hát...,az felejtős volt. De aztán rátaláltam a páromra, aki családcentrikus, szereti az állatokat (nekem ez fontos), és imád engem (én is ŐT). :)
13/16 anonim válasza:
Amíg Te nem tiszteled önmagad, mástól se várd ezt el, mert nem fogod megkapni.
14/16 anonim válasza:
Utolsó komment részben igazad van, DE nagyon sokan mindig a másikkal foglalkoznak (ronda, piás, csámpás stb.). Ha ezek iagazak is az adott illetőre, akkor nem cseszegetni kéne továbbra is - "jó" magyar szokás szerint -¤, hanem valahogy segíteni rajta, elfogadtatni vele (ha éppen nem egy Miss/Mister tökéletes), hogy attól még Ő értékes tud lenni, mert így <¤> tuti, hogy nem igazán fogja elfogadni magát... A fő kérdésre a válasz: egyáltalán nincsen rendes nő/hapsi, mert mindenki a "tökéletesre" vadászik, ami eleve nonszensz...
15/16 anonim válasza:
Utolsóra a válasz. Senkinek nem tudsz segíteni, ha ő nem képes változtatni önmagán. Lehozhatod neki a csillagokat is az égről, akkor is azt hiszi, hogy sötét van a földön. A gondolkodása kell, hogy megváltozzon önmagáról. Ha ez meg van, akkor a világról is meg fog változni és így magától értetődően a párkapcsolatokról is.
Először mindig önmagunkat értékeljük, mielőtt a másikat kritizálnánk, tartsunk tükröt magunk elé, mert a mások hibái azért (is) zavarnak, mert bennünk is megvannak valamilyen szinten.
A boldog párkapcsolat nem azt jelenti, hogy állandó boldogságban lebegsz, ettől egy idő után becsömörlesz. Számomra bizalmat, tiszteletet, szeretetet, a másik megbecsülését jelenti, amit először nekem kell megadnom, hogy megkapjam.
16/16 anonim válasza:
Ha a környezetedben nem látsz normális kapcsolatot, akkor próbáld ki, hogy bekukkantasz egy másik fajta környezetbe. Érezted-e már, hogy olyan dologba kezdj bele (sport, hobbi, stb. kapcsán pl.), amibe addig nem?Gondoltál-e már arra, hogy ezt vagy azt ki kellene próbálni, csak most nem a te világod? Ilyenkor lépj. Lehet, hogy tök jó embereket ismersz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!