Vannak még rendes férfiak/nők? Csak szétbarmolt kapcsolatokat látok.
Szia!igen van.az enyém is ilyen.bár néha mi is vitázunk,mindt mindenki,de nem verjük egymást,nem csaljuk meg a másikat.semmi ilyen nincs nálunk.
remélem te is megtalálod azt a férfit,akivel közösen tervezitek majd a jövötöket:)kitartás,ne add fel.
(Zsoka)
Létezik, mi is ilyenek vagyunk :)
Jó, nem azt mondom néha van egy kis morr, meg vita, de a nap végére minden rendben. Nem vagyunk egy idős pár, de még soha nem feküdtünk le haraggal a másik irányába, és remélem ez így is marad!
Sok sikert egy szerencsés, jó pártalálathoz ;)!
Szerintem igazi boldog párkapcsolat vagy nem létezik vagy nagyon ritka. A volt párommal nagyon jó volt a szex, és alig volt vitánk, de pont azért, mert alig beszéltünk, csak éltünk egymás mellett, esténként volt egy kis bumbelebum, de ennyi. Jelenlegi párommal mindent meg tudunk beszélni, nagyon jól meg vagyunk, egy a baráti körünk minden hétvégén eljárunk szórakozni, nagyon szeretjük egymást, de a testi kapcsolatunk szinte a nullával egyenlő.
Tökéletes nem létezik. Néha elgondolkodok azon hogy szakítanunk kellene, de nem merek pont azért mert félek kifogok egyet azok közül, akiket te említettél.
Elvetve talan! Es aki azt mondja par ev utan, hogy boldog az meg magatol ertendo. De jo par ev utan, hazassag utan, gyerek szuletese utan minden megfordul mar manapsag. Az emberek nem kuzdenek egymasert, es nem becsulik meg egymast.
En nem hiszek az orokke tarto parkapcsolatban mar.
Az iwiw-et nezegetve rengeteg fiatal ismerosom elvalt, pedig nem reg volt az eskuvojuk csak.
Mindenki el mindenkivel, es nevelik egymas gyereket, a sajatjukat az exnel hagyva.
Amugy mennyi idos vagy?
22 vagyok...
nem is a tökéletes kapcsolatot keresem, olyan tényleg nincs.
de boldog sincs? ahol vannak viták persze, kell is az. de jó a szex is, egy hullámhosszon is vannak, szeretik tisztelik egymást, nemcsa élnek egymás mellett, kiegészítik egymást...ilyet szeretnék:(
Ha megvan a lelki összhang,megbeszélik a problémáikat,és nem a szex csak az összetartó erő,akkor jó egy kapcsolat,és boldog is.Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek,de azt megkell oldani.Tolerálni kell a másik véleményét,hibáját és mindkettőnek alkalmazkodni a másikhoz.A szex csak hozzátartozik a kapcsolathoz,de nem ez a legfontosabb.Csak ma ezt tartják annak,azért sem tartósak a kapcsolatok
30 éves házasság utáni tapasztalatom.
én is keresem/ném,kínomba már belevágtam ebbe netes társkeresésbe is....de........hiba volt.((
Jó nő vagyok:)) pedig,vagyis azt hiszem,van is jelentkező bőven de valami mindig van ami nem jó.Persze egy váláson én évet voltunk együtt volt ott minden,verés,megcsalás,alázás.Picit bizalmatlanabb is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!