Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még rendes férfiak/nők?...

Vannak még rendes férfiak/nők? Csak szétbarmolt kapcsolatokat látok.

Figyelt kérdés
Anyukám 6 éve egy nős férfi szeretője, akinek ráadásul a felesége ugyanabba a baráti társaságba tartozik. Több ismerősömet veri, csalja a pára vagy ő csalja meg a párját, én belekeveredtem egy viszonyba egy férfival, akinek barátnője van és belémzúgott, de a nőt nem dobja ki, örlődik. Mondtam, hogy jó akkor ennyi, hagyjuk. Az előző párom el sem mondom mit tett velem. Elegem van, szeretnék egy olyan férfit, aki szeret, TISZTEL, nem csal meg, akivel boldog lehetek. Léteznek még boldog párkapcsolatok vagy az egész világ elzüllött?
2010. febr. 23. 17:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Bizony, hogy létezik boldog párkapcsolat ^^
2010. febr. 23. 18:02
 2/16 anonim ***** válasza:
72%

Szia!igen van.az enyém is ilyen.bár néha mi is vitázunk,mindt mindenki,de nem verjük egymást,nem csaljuk meg a másikat.semmi ilyen nincs nálunk.

remélem te is megtalálod azt a férfit,akivel közösen tervezitek majd a jövötöket:)kitartás,ne add fel.

(Zsoka)

2010. febr. 23. 18:06
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Létezik, de nagyon ritka. És aki azt állítja, hogy felhőtlen boldog kapcsolata házassága van az szerintem biztosan nem teljesen mond igazat. Minden kapcsolatban vannak problémák, persze nem mindegy hogy milyen mértékű. A verés,megcsalás az már egy másik dolog. De soha ne add fel, lehet találni még párt, akivel azért boldog lehet az ember...
2010. febr. 23. 18:07
 4/16 anonim ***** válasza:
75%

Létezik, mi is ilyenek vagyunk :)

Jó, nem azt mondom néha van egy kis morr, meg vita, de a nap végére minden rendben. Nem vagyunk egy idős pár, de még soha nem feküdtünk le haraggal a másik irányába, és remélem ez így is marad!

Sok sikert egy szerencsés, jó pártalálathoz ;)!

2010. febr. 23. 18:15
 5/16 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem igazi boldog párkapcsolat vagy nem létezik vagy nagyon ritka. A volt párommal nagyon jó volt a szex, és alig volt vitánk, de pont azért, mert alig beszéltünk, csak éltünk egymás mellett, esténként volt egy kis bumbelebum, de ennyi. Jelenlegi párommal mindent meg tudunk beszélni, nagyon jól meg vagyunk, egy a baráti körünk minden hétvégén eljárunk szórakozni, nagyon szeretjük egymást, de a testi kapcsolatunk szinte a nullával egyenlő.

Tökéletes nem létezik. Néha elgondolkodok azon hogy szakítanunk kellene, de nem merek pont azért mert félek kifogok egyet azok közül, akiket te említettél.

2010. febr. 23. 18:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Elvetve talan! Es aki azt mondja par ev utan, hogy boldog az meg magatol ertendo. De jo par ev utan, hazassag utan, gyerek szuletese utan minden megfordul mar manapsag. Az emberek nem kuzdenek egymasert, es nem becsulik meg egymast.

En nem hiszek az orokke tarto parkapcsolatban mar.

Az iwiw-et nezegetve rengeteg fiatal ismerosom elvalt, pedig nem reg volt az eskuvojuk csak.

Mindenki el mindenkivel, es nevelik egymas gyereket, a sajatjukat az exnel hagyva.

Amugy mennyi idos vagy?

2010. febr. 23. 18:19
 7/16 A kérdező kommentje:

22 vagyok...

nem is a tökéletes kapcsolatot keresem, olyan tényleg nincs.

de boldog sincs? ahol vannak viták persze, kell is az. de jó a szex is, egy hullámhosszon is vannak, szeretik tisztelik egymást, nemcsa élnek egymás mellett, kiegészítik egymást...ilyet szeretnék:(

2010. febr. 23. 18:24
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Boldog? Ideig-oraig csak. Mindenki olyanra vagyik, mint te.
2010. febr. 23. 18:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha megvan a lelki összhang,megbeszélik a problémáikat,és nem a szex csak az összetartó erő,akkor jó egy kapcsolat,és boldog is.Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek,de azt megkell oldani.Tolerálni kell a másik véleményét,hibáját és mindkettőnek alkalmazkodni a másikhoz.A szex csak hozzátartozik a kapcsolathoz,de nem ez a legfontosabb.Csak ma ezt tartják annak,azért sem tartósak a kapcsolatok

30 éves házasság utáni tapasztalatom.

2010. febr. 23. 19:10
 10/16 anonim ***** válasza:

én is keresem/ném,kínomba már belevágtam ebbe netes társkeresésbe is....de........hiba volt.((

Jó nő vagyok:)) pedig,vagyis azt hiszem,van is jelentkező bőven de valami mindig van ami nem jó.Persze egy váláson én évet voltunk együtt volt ott minden,verés,megcsalás,alázás.Picit bizalmatlanabb is vagyok.

2010. febr. 23. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!