Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem kicsit izgalmasa...

Hogyan tegyem kicsit izgalmasabbá a kapcsolatunkat? Hogy érjem el, hogy a menyasszonyom kicsit megküzdjön ha nem is értem, de a kapcsolatunkért?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem,hogy amióta megkértem a kezét,úgy érzem nagyon készpénznek veszi,és nem fektet annyi energiát kettőnkért,és amikor még nem kértem meg a kezét,akkor izgalmasabb voltam számára.Én úgy gondolom,hogy nem csak a férfinek,a nőnek is tenni kell azért,hogy ne laposodjon el a kapcsolat.Nem mondom,hogy a mienk ellaposodott,de úgy érzem,hogy mintha azóta nem csigáznám fel úgy a fantáziáját.Azt sem mondom,hogy rosszabb lett a dolog,tény én vele tervezem az életem,és ő is a jelek szerint.De szeretném azt a tűzet megtartani,ami kettőnk között mindig is volt.
2015. máj. 5. 06:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

1. akár eljegyzés, akár nem, minden kapcsolat ellaposodik valamikor, elmúlik a szenvedély. Házasság, gyerek, költözés stb. Tenni kell ellene, ez nem olyan, hogy majd megy magától. attól, hogy valaki nem házasodik, ez ugyanúgy bekövetkezik csak könnyebb kilépni belőle.

2. Gyűrű kúra, ez egy könyv pont a házasulnadóknak, olvasd el, felkészít arra, hogy nem habos torta a házasság, milyen bibik lehetnek, mire kell odafigyelni

3. de könyv nélkül is elmondom, kommunikáció. hazajön ma este, ültesd le, hogy drágám, komoly dolgoról kell beszélnünk, értem, hogy örülsz és megnyugodtál, hogy mi hivatalosan is együtt leszünk de nem akarom hogy ez a biztonságérzet a kapcsolatunk kárára váljon. Úgy érzem, ekhanyagoljuk a kapcsolatunkat mostanában (nem az, hogy elhanyagolsz engem! a kapcsolat romantikus ill izgalmas részét hagyagoljátok el közösen)és hiányzik belőle a spontaneitás és az izgalom. Találjunk valami porgramot ami mindkettőnknek új és érdekes, (tangó, futóverseny, hobbiállat, rendszeres programok, spéci szex este, titkos randi egymással, stb)

4. azt szokták mondani, hogy az unatkozik, aki unalmas... A kapcsolat feldobása kettőtökön áll, tegyél Te is az izgalomért, hiába érzed, hogy most ő tesz kevesebbet, közös hajóban eveztek, ne máricskéld ki mennyit tesz érte, de ezt a féltékennyé tételt felejtsd el mert visszanyalhat a fagyi és a nőt elbizonytalanítja, ha úgy érzi még kell versenyeznie érted és még házasok se vagytok de már kifelé kacsingatsz ha baj van. Nem őt kell versenyeztetned hanem színt vinni a kapcsolatba, ez kettőtökön áll. És ennek az első lépése egy hosszú beszélgetés arról ami most van, ami most hiányzik, ki mit hiányol, kinek mik az igényei akár szex akár bármilyen téren és hogy lehet ezért tenni pl közös porgramok, minőségi idő, esti beszélgetések, új hobbi stb.

Mindenképpen tanuld ezt meg azonnal kifejezni és ne gyűjtögesd magadban, különben szép lassan már nem lesz olyan bizalmas a viszonyotok, megjelenik egy harmadik a színen aki bezzeg de megértő és innentől borítékolható a válás pár éven belül, és mindennek az lesz az oka, hogy nem tudjátok megbeszélni az igényeket és problémákat amikor felmerülnek.

2015. máj. 5. 12:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Csald meg,garantáltan izgalmasabb lesz!
2015. máj. 5. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Most konkrétan mi a problémád, mi változott? NEm igazán értem, egyáltalán mi az, hogy küzdeni a kapcsolazért, mi ez valami háború, hogy megnyerje a kegyet, hogy elveszed? Például, ha úgy érzed, csak te fektetsz bele energiát, te találod ki a programokat, te kedveskedsz neki többet, nah az lehet már probléma. Ha ezen változtatni akarsz azt vele kell megbeszélned. De az is lehet, hogy épp ilyen időszaka van, egy kapcsolatban nem mindig azonos intenzitással viseltetnek a felek egymás iránt, van úgy, hogy az egyik jobban, aztán ez megfordul és inkább a másik.
2015. máj. 5. 12:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Az szerinted bejön bárkinek is, ha olyat csinálnak, amit nem szeret? Ha azt mondja, nem szereti a meglepiket, de te csakazértis megleped... tiszta hülye vagy.
2015. máj. 5. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!