Vicces "családon belüli erőszakról" történetek?
Szándékosan tettem idézőjelbe! Természetesen a valódi bántalmazás soha nem vicc tárgya, ezt előre szeretném leszögezni.
Viszont szívesen olvasnék olyan történeteket, ahol nem bántalmazó szándékkal sikerült családtagot bántalmazni.
Nálunk elég gyakori. Férjem néha álmában verekszik, ma reggel rémülten ugrottam félre és ébresztgettem, miután a karomba könyökölt - győzött elnézést kérni, valami nyomasztó álma volt.
A másik "agresszor" az egy éves lányunk. Az apját hetente legalább háromszor tökön rúgja, szemgolyón karmolja vagy megcsavarja a mellbimbóját. (Engem a gyorsabb reflexeim mentenek meg.)
De olyan is volt, hogy a férjem a hűtő előtt guggolva keresgélt benne. Én felette áthajolva kivettem valamit a konyhaszekrényből és elfelejtettem becsukni. Felállt, megfordult és teljes erőből arccal az ajtónak gyalogolt.
- szex közben tökön rúgtam pózváltásnál - hát, akkor ott abba is maradt a dolog :D
- álmában fejbe vágott
- meg egyszer ébredésnél orrba, de az be is dagad, kicsit
- állnadóan a lábamra tapos - mondom is neki mindig, hogy esküvőn topánka helyett bakancsban leszek
- egyszer a lábára ejtettem a nagykést, úgy heggyel
Nagyon csikis vagyok.
Szeretett csikizéssel idegesíteni, egészen addig amíg egy alkalommal reflexből úgy orrbavágtam, hogy azthittük, eltört.
Vicces családon belüli erőszak, az nem erőszak.
Milyen jó, hogy ti nem a valódi erőszak elszenvedői vagytok, akkor nyilvánvalóan nem tudnátok ilyen viccesen erről értekezni.
Látom kakukkManci leesett miről is szól a kérdés.
Képzeld voltam családon belüli erőszak elszenvedője (rendszeres verés és érzelmi elhanyagolás, megalazas) mégse lettem fapina és sértődte meg a kérdésen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!