Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces, cikis esküvői történetek?
Egy éve volt az esküvőnk. Anyukám egy borzastóan pedáns német nő. Az esküvő előtti nap órákon keresztül nyaggatott, hogy pakoljunk össze minden kelléket másnapra. Külön dobozba ami a polgárira kell, külön ami a fotózásra, ami a templomba, lagziba és amire nekünk a hotelba szükségünk van pl. másnapi váltóruha hasonlók. És ő majd gondoskodik mindenről.
A nyitótánc CD-ért úgy küldte ki a tesómat a kocsihoz, itt más gyanús lehetett volna.
A lagzi után megyünk a hotelba minden rendben és reggel mikor mennénk reggelizni akkor vettük észre, hogy nincs ott a csomagunk a váltóruhákkal.
Én menyecske ruhában, férjem öltönyben ment le reggelizni, majd utána sétálni a Duna partra a sok kocogó kutyasétáltató közé:)
A másik igaz, ez akkor nem tűnt viccesnek de az esküvőn már csak nevettünk rajta. A férjem bokaszalaga az esküvő előtt 9 nappal leszakadt. Az esküvő előtti nap vették le a fekvő gipszet és tették sínbe a lábát. Viszont a nagy gonndal kiválasztott csini cipőbe nem fért bele a sín. Úgyhogy ő egyik lábán szép cipőbe a másikon sportcipőbe volt.
Köszönöm, ment a zöld kéz mindkettőtöknek!:)
Második: remélem a házasság azért jól alakult!:D
A templomi szertartáson mikor a gyűrűt meg kellett volna csókolni a pap odasúgta: most csókold meg. A férjem azt hitte neki mondja, hogy engem és majdnem sikerült :)
Akkor a polgári szertartásra vittünk saját cd-t, hogy az lesz lejátszva majd. Direkt nem akartuk oda a tipikus bevonulós zenét. Erre mikor vonultunk be, hát kiderült, hogy bizony bevágták elé azt a tipikus bevonulósat. Én a nagy mosolyból ledermedt arccal vonultam be, akárhogy is próbáltam palástolni. Na a képeken látszik is :)
én a gyűrűhúzásnál, véletlenül a férjem középső ujjára akartam feltuszkolni a gyűrűt mert furán tartotta a kezét, és konkrétan nem láttam melyik ujja az. No lett belőle röhögés, a férjem is, én is, meg az anyakönyvvezető is nevetett. Azóta is emlegeti... A vicc az volt, hogy ebből a család és a barátok semmit nem vettek észre. A férjem utólag mesélte el az anyjának:)
Aztán adtunk ajándékba virágot és csokit a szülőknek... Előtte meg lett beszélve hogy a férjem az én szüleimnek, én az ő anyukájának adok, és megvárjuk egymást.... én meg annyira ideges voltam, hogy mikor ő odaadta, az ajándékot, én is megindultam.... végül egyszerre adtuk oda ő az enyéimnek , én az övének...:)
Nagyjából ennyi történt:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!