Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvői menetben kísérhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvői menetben kísérhet az apósom?

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem nem.

Legfeljebb a templomba (hivatalba) bemenet.

2013. jún. 17. 18:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor ki kísérhet?
2013. jún. 17. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Kisérhet, miért ne? Illő tisztelettel jegyzem meg, hogy ez csak akkor szégyen, ha mattrészegen tántorog melletted. Ha nincs ilyen probléma, akkor pont ő kell..egyébként a vőlegénnyel az anyós is mehet, vagy ahogy jónak vélitek..

A kérdésed azért nem lehet gond, mert az emberek látják, hogy jó a kapcsolat a családban, mindenki örül mindenkinek.

szerintem ez ilyen egyszerű.

2013. jún. 17. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom, mi a szokás, de szerintem kísérhet. A mi esküvői menetünkben például a férjemet az egyik lány unokatesóm kísérte, mert az ő rokonai nem nagyon képviseltették magukat.
2013. jún. 17. 18:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Kísérhet, bár ne aggód túl én hetekig ezen meditáltam, hogy ki kísérjen kit. A vége az lett, hogy totál elfelejtettük az egészet és együtt mentünk.
2013. jún. 18. 05:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem is após kisért.

Az én szüleimmel nem jó a kapcsolat,nem voltak ott.

Engem após,páromat anyós kisérte.Após el is sirta magát a meghatottságtól :)

Az kisér,akit szeretnél,ha a szomszéd Józsibácsit kéred,akkor ő.

2013. jún. 18. 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Most a menetről beszélünk, kérdező?

Tehát, hogy háztól házig megy a rokonság? (vidéken így szokás, a mai napig)

Ez általában úgy működik, hogy a menyasszonyt egy férfi rokona kíséri, ha van. Ha nincs, akkor egy barát.

(manapság akár a vőlegény rokona is lehet ez a személy)

De - az após az esküvőn a fia miatt van ott, őt ünnepli.

Ráadásul örömszülő, ezernyi teendővel. S jó esetben még anyós is van, akkor ő egyedül menjen?

Vagy arra gondolsz, hogy az oltárhoz menet kísérjen?

Mint írtam, az megengedhető.

2013. jún. 18. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!