Érdekelnének olyan történetek, akiknek megkeseríti az életét egy családtag?
4. Igazad van. Az is bajom, hogy még ahhoz sincs merszem, hogy leírjam mi a is a problémám, ezért csak általánosságban mertem feltenni a kérdést. Biztos több értelmes választ kapnék, de tisztelem annyira a családot, hogy nem adom ki, és nem akarom, hogy bárki ráismerjen.
Ráadásul ez a szöveg szűrő is elég szar, nem tudtam úgy megfogalmazni ahogy akartam, pedig szerintem arra több válasz jött volna. Olyan mintha azt kérdeztem volna, hogy benneteket érdekelnek-e ilyen történetek. Holott engem érdekel.
Megpróbálom nagy vonalakban:
A sógornőm egyszerűen gyűlöl mióta csak megismert kb. 14 évvel ezelőtt, ebből 11 éve vagyunk házasok a párommal.
mikor még csak jártunk, már akkor is folyton kekeckedett velem, elve lenézett, mert alacsonyabb a végzettségem nála. Viszont az Ő meglátása szerint én jobban nézek ki, ez miatt meg a féltékenységét fejezte ki. Ő időközben elköltözött Németországba és ott ment férjhez, azóta is ott él, de eléggé rossz a házassága. A férjét nem képes elvarázsolni és megtartani, szinte csak szánalomból van vele a férfi mostanra. Viszont a bátyját, tehát a férjemet majomszeretettel szereti és úgy érzem minden erővel azon van, hogy a bátyját magához csábítsa, tőlem elidegenítse. Évente pár alkalommal jön haza, ilyenkor általában az első egy-két nap még nyugalomban telik, majd jönnek a konfliktusok közöttünk, amiket egyébként a férjem nem vesz észre, mert úgy csinálja, hogy csak akkor szúr, amikor a férjem nem látja, nem hallja. Ezzel persze el is éri a célját, mert ha elmondom a páromnak, azt hiszi én áskálódok és végül én veszek össze a férjemmel minden alkalommal. Azért is tudom, hogy direkt csinálja, mert egyszer terhes lettem és abban az időszakban teljesen megváltozott, nem basztatott. Sajnos elvetéltem és később újra jöttek ezek a problémák. Rajtam kívül ezeket a dolgokat még a sógorom veszi észre, aki a harmadik testvérnek a férje. Mi ketten azért tudjuk megbeszélni és tartunk össze, mert az a közös bennünk, hogy mi ketten vagyunk "jövevények" a családban. Őt is érték már hidegek, melegek, mi vagyunk a fekete bárányok a családban. Ha baj van, vagy én vagyok a hibás ,vagy a sógorom, legalább is a sógornőm szerint. Vannak itt még nagyon durva dolgok, de tényleg nem merem leírni, nem akarom, hogy ráismerjenek, eléggé egyedi a sztori. Esetleg privátban leírom, ha valakit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!