Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Érdekelnének olyan történetek,...

Érdekelnének olyan történetek, akiknek megkeseríti az életét egy családtag?

Figyelt kérdés
Lehet ez após, anyós, vő, meny, sógor, sógornő. Hogyan kezelitek ezeket a helyzeteket? Érdekelnek konkrét sztorik, szituációk. Mik azok, amik leginkább bosszantanak bennük? Volt, hogy áskálódtak ellenetek?
2014. aug. 27. 11:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

a férjem nővére aki próbál minden módon tönkre tenni.

kezdve azzal hogy amikor terhes voltam, a családi ebédnél a férjemnek szegezte a kérdést: tudtad hogy az exed is terhes, véletlen nem tőled?

ilyenre is volt példa: ugyanannyira lakunk anyoséktol mint ők, mégis felháborodott hogy miért megyünk majdnem minden nap.

anyos apos mindketten betegek, rengeteg gyógyszert szednek,akdnem önellàtok viszont létràra, pincébe nem birnak fel-le menni.mi járunk a gyógyszertárba nekik, én rakom be a kis gyógyszeres dobozba a gyogyszereket amiket szedniük kell heti szintre lebontva.mi visszük bevàsàrolni őket, ha nekik nincs akkor mi viszünk nekik élelmiszert. és mégis mindig ránk(főleg rám ) fúj a sogornö. megtehetné hogy ő csinálja ezeket, de nem... csak hisztizni tud. persze én meg nem birom ki hogy csmdbe maradjak, igy mindig vita a vége.elviszi anyoséktol az ételt, pénzt kér majd nem viszi vissza(persze itt lehet mondani hogy anyosék a hibásak, de ők inkább éhenhallnak minthogy nemet mondjanak.viszont kihasznàlni se kell őket).

vagy a legutolsó húzása, ami miatt megint áll a bál: megkérdezte hogy adok e neki pár darab pelenkát mivel neki elfogyott(neki van egy 12 éves és egy 3 hónapos, nekem 10/7/2 éves)-mondom már leszokott a pelenkàrol, igy nincs. de miért nem vesz ho elején több csomaggal, akkpr nem lenne gondja legalább pelenkàra?

na erre ő halálosan megsértődött, én vagyok a szemét mert tanácsot adtam neki.pfffd kikészit a hülye hisztiével. Szerencsére úgy néz ki ez az utolsó huzasa véglegesen elrontotta az amúgy is szar kapcsolatunkat. remélem marad. csak anyosekat sajnálom hogy két tűz közé kerültek önhibájukon kívül.

2014. aug. 27. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!