Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idősen kezdtetek el...

Mennyi idősen kezdtetek el dolgozni? Azokat várom akik a legkorábban és hova jutottatok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 15:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

15 évesen kezdtem.

Először csak szórólap, majd gyárban.

Most jelenleg egy kávézóban dolgozok suli mellett, nyáron pedig ha minden jól megy külföldön teszem ugyanezt.

2011. jún. 2. 08:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Már volt ilyen válasz, mintha én írtam volna:)

19 évesen kezdtem el dolgozni, közben lediplomáztam, szereztem több nyelvvizsgát és több tanfolyamon is részt vettem (tolmács, könyvelő stb.), dolgoztam Németországban majd Ausztriában egy nagy reklámcégnél.

Most 31 éves vagyok és egy önkormányzati eu-s projektcégnél vagyok pénzügyi vezető. Bár most gyed-en vagyok a kislányommal és azt hiszem ez a legszebb munka amit eddig csináltam:)

2011. jún. 2. 08:42
 13/16 anonim ***** válasza:
14 évesen kezdtem, akkor még eléggé alkalmanként, aztán 16 évesen állandós lettem suli mellett, délutánonként. Most vagyok 19 éves, orvosi biotecnológusnak készülök és fizetem az előtakarékosságit a házamra, hogy egyetem végére legyen. (elég sokat megspóroltam)
2011. jún. 2. 09:07
 14/16 anonim ***** válasza:

16 éves korom óta, diák meló és nővéremnek segítettem(ő könyvelő),rendes bejelentett melóm 3 éve van, fősuli mellett, amit újra kellett kezdenem mert nem sikerült az oktatási rendszer változtatása miatt befejeznem.Sima beosztott vagyok és fogalmam sincs hogyan tovább mert a szüleimmel lakom még és a párom is velünk lakik,de ő per pill munkanélküli, szóval ketten élünk az én fizetésemből(kb.100e),szülői támogatásra nem számíthatunk,sőt inkább nekik kell fizetnünk h. ott lakhatunk,de a kaját mi álljuk magunknak+egyéb kiadűsaink is vannak),remélem diploma után jobb lesz.

Párom 16 éves kora óta dolgozik szintén,diákmelók és egyéb fusi meló.3 évig dolgozott egy alkatrészgyártócégnél,de létszámleépítés miatt kirugták,csak érettségije van,szóval nehéz,járna egyetemre,de csak fizetősre vették fel,azt meg nem tudja fizetni.

26/l

2011. jún. 2. 11:53
 15/16 anonim ***** válasza:

19 évesen kezdtem egy nemzetközi vállaltnál, mellette elkezdtem levelezőn a fősulit. Megszerettem a munkát és jól is ment, 21 éves koromra részlegvezető lettem és egyre több embert kaptam és utazási lehetőségeket mert mellette még nyelvet is tanultam hogy ne csak angolul értsek és ez újabb lehetőségekhez juttatott cégen belül.

Most 27 vagyok, gyesen kisfiammal :)

2011. jún. 2. 12:23
 16/16 anonim ***** válasza:

16 évesen egy kocsmában, mert otthon nem volt egy fillér sem, még kajára sem.

Ma 33 éves vagyok, és 40 embernek utalok havonta 110.000.-nettó fizetést.

N

2011. jún. 2. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!