Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idősen kezdtetek el...

Mennyi idősen kezdtetek el dolgozni? Azokat várom akik a legkorábban és hova jutottatok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 15:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2%
Én most vagyok 65, azon gondolkozok, hogy lassan elkéne menni melózni...
2010. febr. 22. 15:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 20. évesen kezdtem el és munka mellett szereztem diplomát. Most 31 éves vagyok és pénzügyi vezető vagyok egy eu-s cégnél.
2010. febr. 22. 15:50
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

15 évesen kezdtem el nyaranként egy büfében dolgozni, minden nyáron 2 hónapot dolgoztam, aztán éltem külföldön pár évet, aztán kb 22 évesen kezdtem el dolgozni rendesen irodában, onnatól kezdve csak másfél évig nem volt munkám, amikor megkellett tanulnom a férjem nyelvét. de mikor már rendesen dolgoztam is sokszor dolgoztam nyaranta a büfében, csak mert szükségük volt rám.

szeretek dolgozni, és jó fizetö állásom van, igaz nem szuper jó,de irodai aszisztensként extra jó pénzt kapok, a fönökeim kedvelnek mert könnyen megtanulok mindent, akármilyen munkát adjanak, és ha épp engem kérnek meg kávé fözésre vagy fénymásolni, akkor is mosolyogva és örömmel megcsinálom.

ja és tiniként nem volt szükségem a pénzre,de jó voltmárkás drága truhákat venni a saját pénzemböl.

2010. febr. 22. 15:53
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Érettségi után kezdtem, előtte csak diákmunkán voltam. mst 30 vagyok, igazán nem vagyok megbecsült dolgozó a munkahelyemen, de amíg nincs jobb, addig ez is megteszi, mert a fizu nem olyan rossz.
2010. febr. 22. 15:58
 5/16 anonim ***** válasza:
15 ébesen kezdtem ipari tanulóként.2 év múlva számviteli területre mentem.Munka és gyerekek mellett tanultam tovább.40 év után mentem nyugdíjba,ami lassan már a megélhetésre sem elég.
2010. febr. 22. 16:03
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

18 éves korom óta.

Szüleim eltartásához kellet.

25/F

2010. febr. 22. 16:24
 7/16 anonim ***** válasza:
18 évesen, érettségi után - diákmunka míg 2 év felsőoktatásban vettem részt. Utána szakterületen (szakmát is szereztem) elhelyezkedtem, most munka mellett megint tanulok. (Ha megszerzem ezt a diplomát, előre lépésre lesz lehetőségem a cégnél) Megélhetésre és spórolásra elég a fizetésem. 24/L (Párom van, gyerek nincs)
2010. febr. 22. 17:42
 8/16 anonim ***** válasza:

Munka:

18 évesen kezdtem el dolgozni, közben pedig levelezőn a főiskolát. Nem is tudom igazából meghatározni, hogy melyik volt a másik mellett, mert az állásom is főállás volt. Ez ment fél évig. Utána lett még egy állásom, egy négy órás. Ez további 2 évig ment. Amikor is a mellékállásom kiterjesztettem hétvégére is. Ez további 1,5 évig ment, tehát 2 állásban folyamatosan dolgoztam. Hétközben 12 órákat, hétvégén "csak" 8-at. 2 éve alapítottam meg a saját vállalkozásomat, mert már úgy megszoktam a sok munkát, hogy nem is tudok meglenni nélküle. :-P Sikerült így némi pénzt félretennem. Mikor lediplomáztam, sikerült előrelépnem a főállásomban és a mellékállást otthagytam.

Párkapcsolat:

Még a fősulin megismertem a mostani férjemet, tehát 18-19 évesen és azóta is együtt vagyunk. Már van egy kisfiam is, aki most 3,5 éves.

Egyéb:

Sikerült a megtakarításból - amit a néhány év megfeszített munkával félretettünk a párommal - és egy jókora hitelből házat vennünk és egy autót.

Most vagyok 26, a párom 28 és jelenleg itt tartunk. Már tervezzük a kistesót. :-)

2010. febr. 22. 19:12
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat,főleg az utolsó!Ilyenről szeretem volna hallani.Gratulálok és sok boldogságot és minden szépet és jót kívánok nektek mert ezek szerint megérdemlitek.
2010. febr. 22. 20:39
 10/16 anonim ***** válasza:
Mindenkinek gratulálok! Én 23 éves koromig két gazszálat sem tettem keresztbe, akkor diplomáztam, azóta dolgozok. Nagyon jó fizuval kezdtem, azóta sokkal rosszabb lett a helyzet, viszont 4 gyerek mellett akkor megyek be, amikor én akarok, és kisfőnök vagyok. Pénzügy-számvitel szakterület. A gyerekekkel összesen 5 évet voltam itthon.
2010. febr. 23. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!