Melyik ideális korkölünbség férfi és nő között? Jobb ha a férfi 3-4 évvel idősebb, vagy az ha azonos korúak vagy a férfi 1 évvel idősebb?
Ha a külsőt és az egészségügyi állapotot nézzük,akkor a férfiak vannak rosszabb helyzetben öregedés terén.Nekem jöhetnek olyan baromságokkal,hogy a férfiak 40 meg 60 évesen a legszebbek,mivel jó a szemem,látom hogy már a 30-as férfiak 90%-a nem néz ki jól,még azok sem akik fiatalon jó pasik voltak.
Viszont a nőknek kevesebb ideig lehet gyerekük,és hamarabb befásulnak,ritka a "jófejnek"mondható nő az idősebb korosztályban.
Igazából egyik nemnek sem tesz jót az öregedés,de sok mindent nem tehetünk ellene.
Nekem viszont fontos a kor; én az idősebb, tapasztaltabb férfiakban látom a Férfit, valahogy felnézek rájuk és vonzóbbnak találom őket.
De ha az Igazi velem egykorú lenne, nem lenne kizárásos ok a kora.
Nekem volt huszonéves fejjel ven p@cs pasim, utólag nagyon megbántam. Egyrészt, semmivel se jobbak, mint a fiatalabbak, ugyanolyan link, és komolytalan marad 40 évesen is, ha huszonévesen is az volt, másrészt egy 30-as nő szexuálisan a csúcson van. Annak az 50-es pasi több, mint kevés. Tehát legkésőbb addogra biztosan szétmennek.
Most 37 vagyok, a mostani párom 39. Mindketten letagadhatunk jó pár évet, és eddig ő a legideálisabb párom. A tizenéves fiúk sosem izgattak, mai fejjel már a huszonévesek sem, és minden negyvenes kapuzárási pánikos pasin remekül szórakozom, mert rendszerint súlyos pofára esés a vége.
Amúgy meg genetika az egész. Egy 40-es is lehet szexi, ha pasi, ha csaj, és egy huszoneves is taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!