Egyet értetek azzal a ténnyel, hogy ha a szülők kapcsolata maximálisan kihat a gyerek párkapocsolatára?
Én nem...vagyis részben...pontositok...
Először is Csernus gondolatmenetére gondolok...ő úgy gondolja, hogy a szülők élete maximálisan kihat a gyerek párkapcsolatára...tehát ha az anya nem simogatta apát, nem adott puszit, nem voltak kifejezve az érzelmek akkor a gyerek párkapcsolatában sem jelennek meg ezek...Szerintem lehet hatással, de nem egyértelműen...mindig és mindenkinél...Úgy veszem észre mindent ezzel magyaráz, a szülők a szülők...
Az én szüleim sem fejezik ki az érzelmeiket nyiltan, eléggé konzervativak, se puszi se pá a gyerekeik jelenlétében.árom szülei hasonlóan... Ennek ellenére az én párkapcsolatom nyitott...tele simogatással, öleléssel, cirógatással, nyiltan megbeszélünk bármit...És másoknál is hasonló eseteket látok...ahol a szülők házassága zátonyon, a gyerekek kapcsolata meg szép és kiegyensúlyozott...
Ugyanakkor persze lehet látni családosan felhalmozódott válásokat, tökéletlen kapcsolatokat...és biztosan meghatározó a szülők viselkedése, de azért nem 1oo% osan...
Ti mit gondoltok erről?
15:34 (vagy második válaszadó:))
köszönöm szépen:)
Én tényleg nem értem mi ez az ellenségeskedés...én senkit nem pontoztam le, sőt aki válaszolt, azt felpontoztam...
és igen, CSernussal kapcsolatosan akinek tetszik olvassa, nézze, cselekedjen ahogy ő diktálja...akinek nem...az nem...ez mindenkinek a saját problémája...egyébként Csernus is azt mondja, nem kell elfogadni mindig amit mond, csupán elgondolkodni kell rajta, mérlegelni, majd dönteni:) (ha már erről van szó)
kösz még egyszer
értem...csak kár ok nélkül vádaskodni...
de így világos, köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!