Feleségek, mennyit adtok ki szépségápolásra?
A kiadásom tisztálkodásra egy hónapban tisztálkodásra és szépségápolásra kb 3500Ft, és nem tudom ezt már hogyan lekurtítani, úgy hogy ne menjek át igénytelenbe.
135 és 200 ezer között keresek, óraszámtól függ.
Ez minden, ami magamra megy, ruhákat nem veszek.
Jelenleg Gyeden vagyok itthon. Régen havi szinten 50-70 e között költöttem (szepsegapolas+ havonta egy ruha vagy cipő valami)
Most amire költök: drága fodrászhoz járok ezert csak ketbavonta megyek 15 e, arckrem es szemkörnyekapoló 3 havonta 10 e körül, sminket karacsonykor vettem magamnak Lancome ez 40 e volt es kb őszig tuti eleg minden. Parfüm egy nyari es egy teli ezt altalaban alkalomra kapom ajandekba de most vettem egy bvlgarit 21 e egy evig eleg lesz felvaltva a masikkal ami itthon van. Gellak 3000 kethetente, ruha szezononkent egy ket db inkabb a kisfiamnak veszek meg minde t de ő tenyleg minde t megkap
Semmi indulat és lekezelés nem volt a válaszomban!Két kérdező kezdte a szőrszálhasogatást,erre reagáltam,szintén szőrszálhasogató stílusban.A Tisztálkodás,az a test tisztán tartását,ápolását jelenti,ebbe nem hiszem ,hogy a ruha beleszámítana.Ami szerintem beleszámít,az a tusfürdő,hajápoló,testápoló szerek,arcápolók,izzadásgátlók.Ez a szűk testápolás.Ehhez jönnek még a menstruációs termékek,tisztasági betétek.Ezek ára között hasonló különbség lehet,ezen sokat lehet spórolni,csak szerintem nem érdemes.Pl lehet vattát használni,és lehet ob tampont.A funkció ugyanaz,a vatta a tampon árának töredéke,de undorító egy dolog lehet.
Ehhez jönnek szépségápló dolgok,mint köröm dolgok,vagy pl pedikűr,manikűr készletek,smink stb.
A témát amúgy lezártam.Csak kekeckedő válaszokra reagáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!