Feleségek, mennyit adtok ki szépségápolásra?
A kiadásom tisztálkodásra egy hónapban tisztálkodásra és szépségápolásra kb 3500Ft, és nem tudom ezt már hogyan lekurtítani, úgy hogy ne menjek át igénytelenbe.
135 és 200 ezer között keresek, óraszámtól függ.
Ez minden, ami magamra megy, ruhákat nem veszek.
Én átlagban(!) 25 ezret költök. És ez sem sok.
Egy átlagos középosztály szint, ha írhatok ilyent, nem akarok senkit megbántani, én 250 ezer körül keresek nettó.
nekem havi öt ezer a fodrász,a kozmetikus meg 3 ezer,ez már 8
sampon,balzsam,tusfürdő,izzadásgátló,tampon,tb ,fogkefe,fogkrém,fogselyem stb havi szinten kb 2-2500
csak a szemem festem,imádom a szemhéjpúdereket,ezt biztos veszek két havonta.körmöm is festem néha,van kb 20 lakkom
ruhát akkor veszek,ha kell.most pl ballagásra megyek,vettem egy felsőt 8500-ért és egy nadrágot 5 ezerért.szerintem nagyon kevés,amit magadra költesz
Szerintem nem sok havonta ez a kiadás, főleg ha sminkelsz, lakkozod a körmöd.
Nekem:
- sampon 2 havonta 500-600 (5-6 db-t veszek egyszerre mikor van rá kuponom, van egy bevált samponom ami jó)
- Tusfürdő havonta 300-500 (szintén nagy tételben kuponnal)
- Dezodor 2 havonta 700 (csak egy márka jó és ott is cserélgetem az illatokat, mert egy idő után büdösnek érzem)
- Arctisztító havonta 1000-1200 (szintén próbálok kuponnal többet venni, néha összejön, néha nem)
- Micellás víz évente 1600 (iszonyat mennyiség van egyben pedig mindennap használom)
- Vattakorong 3 havonta 500
- Fogkrém havonta 400-500
- Szájvíz havonta 500
- Fogkefe 3 havonta 700
- Parfüm évente 5000
- Arckrém félévente 1300
Végig gondolva a rutinom ezek fogynak, sminket kb két éve vettem utoljára, lemosóval együtt. Egyszerűen nem fogy, mert sosincs olyan alkalom vagy idő, hogy használjam, mert például munkába nekem nem lehet. Körömlakkot pedig szintén a munkám miatt nem tudok használni. (a fertőtlenítő leoldja kézmosáskor...)
És összeszámolva nekem is havi 3500-re jön ki kb a fogyasztásom, üdv a klubban :)
Bár lassan nőni fog ez a kiadás, mert ahogy telnek az évek kezdem látni, érezni, hogy az arctisztítás, a mostani arckrémem kevés lesz. Szükségem lesz éjszakai krémre, szemkörnyékápolóra és arckrémembe valami ránctalanítóra...
Miért kéne lefaragni???
Nekem hathetente 7000 a kozmetikus, rettenetesen problémás az arcbőröm.
A többit már hozzá sem számolom.
Miért nem veszel ruhákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!