Feleségek, mennyit adtok ki szépségápolásra?
A kiadásom tisztálkodásra egy hónapban tisztálkodásra és szépségápolásra kb 3500Ft, és nem tudom ezt már hogyan lekurtítani, úgy hogy ne menjek át igénytelenbe.
135 és 200 ezer között keresek, óraszámtól függ.
Ez minden, ami magamra megy, ruhákat nem veszek.
szerintem se sok. én mindig akciós dolgokat vásárlok. szóval ha látom hogy xy sampon most akciós, és olcsóbb mint a mostani samponom, ugyanúgy megfelel az elvárásaimnak akkor megveszem.
körömlakklemosóból és lakkokból is a nagyobb kiszerelést vásárlom.
amiből csak lehet inkább a nagyobbat veszem meg, hiszen úgyis elfogy, de legalább olcsóbban jövök ki ha egyszerre megveszem.
pl ha jól állok akkor bevásárlok így ha a követekező hónapokban nehézkesebb lesz a dolog anyagilag, akkor kihúzom azzal amit már vettem korábban.
így van hogy hónapokig nem költök egy forintot se szépségápolásra.
míg máskor akár 10ezret is.
ruhákat én se nagyon veszek. cipőt és táskát szoktam venni, mert ezek használodnak el nálam hamar. de pl a nadrágomnak amit 10 éve vettem még semmi baja, ugyanúgy divatos. akkor miért vennék újat? az évek során felgyűlt pár darab.
persze szívesen vásárolgatnék felsőket néha vagy egy szoknyát új ruhát. de most nincs rá keret.
ha van akkor leárazásokon szoktam. szezon végi ruhák általában olcsóbbak. így lehet már megveszem a csizmám a télre márciusban. de ha tudom, hogy hordani fogom, akkor megéri.
Ez egyáltalán nem sok.
Én ezeket szoktam megvenni rendszeresen:
tusfürdő havi 1800 Ft
krémdezodor 2 havonta 3200 Ft
sampon 3 havonta 3000 Ft
balzsam 3 havonta 2500 Ft
nappali arckrém 3 havonta 7000 Ft
shea vaj (éjszakai arckrémként használom) 3 havonta 2400 Ft
szemkörnyékápóló fél évente 8000 Ft
Ha jól számolom ez havi szinten kb 9600 Ft-ra jön ki. Ezeken kívül néha veszek egy új körömlakkot, szempillaspriált, rúzst, parfümöt stb.
Ez semmi!
Miért kéne ebből lefaragni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!