Ti egyből összeköltöznétek? Önzöség lenne?
Szóval az a szitú,nagyvonalakban hogy van egy férfi és egy nő(32/F 26/N) 3 éve vannak együtt,abból 1 éve jegyesek.A nő 3 évig 4 órásként dolgozott,potom pénzért, a férfi többet keresett, kb 2 hónapja váltott jobb fizetés egyéb + + jutattások! A nő most fog váltani,nagy esélyel ugyan ott fog dolgozni mint a férfi!
Viszont a férfi mondta neki,hogy ha jobb melohelyet talál az eddiginél, össze akar vele költözni.
Viszont a nő mondta neki,hogy Ő minimum 1 évig nem szeretne magára akar költeni,olyan dolgokra amiket eddig nem tudott megvenni a kevés pénze miatt!Szóval nem albérletre akar minimum 1 évig keresni,hanem magára..meg akarja valósítani az álmait, jogsi pl..ami nem 2ft!
Ez önzöség lenne részéről?
Nem falun akarnak lakni,hanem Városba,és úgy értettem h normális albérlet nincs 100.000ft-alatt!
Mint írtam ,sem a pasi nem vagyok,sem a csaj!Csaj közeli jó barátja!Ennyi
privátra válaszolva:
"szóval nem albérletre akar minimum 1 évig keresni"
tehát a szülein élősködik..
nálam, ha valaki 26 évesen kényelemből, hogy "magára akar költeni,olyan dolgokra amiket eddig nem tudott megvenni"
tehát úgymond nem fontos neki annyira a pasi, hogy együtt éljenek, hanem inkább elveri a pénzt…/tehát ezt tervezi, nem azt írtam, hogy a35E t-ot verte el..(amit mellesleg én 2 hét alatt ételre, és tisztálkodási szerre elköltök, vagy a reznk nem jön ki belőle…stb tehát tényleg baromi kevés sajnos)
DE:
mint írtam én ilyen pasival nem költöznék össze, aki kijelenti, hogy akkor akar velem összeköltözni, ha jólfzető állásom lesz...meg csak neki a nőnek kellene gyűjtögetni az albira, mert a pasinak hitelei vannak..
perzse megint másképp ön ki ha azt modnja, hogy csak ha jobban fizető állása lesz, akkor van esély arra hogy saját háztartásban megéljenek..
egyébként:
26 évesen nekem furcsa, hogy valaki nem akar otthonról elköltözni. Persze tök normális, hogy eddig nem engedhette meg magának, stb azért nem..
persze az én készülékemben is lehet hiba, hogy én mindenáron a diákmunkából is össze akartam költözni a párommal, amint legalább a diákmunkára volt esélyem, aki egyébként már a férjem volt 26 éves koromban.
tehát én egy kicsit más szinten voltam ennyi idősen, így nehéz beleképzelnem magamat ebbe a szituációba.
mit jelent most a "jobban fizető" állás?
100 alatt is van normális albi, még Bp-en is,ami elég 2 embernek, persze nem gyerekkel, de 1 párnak bőven, 60-70 körül..az azért nem 100
"Mindketten a szüleikkel laknak,egy faluban!"
"Mindkét fél a szüleikkel laknak (MINDKETTŐ AD LE PÉNZT OTTHON), kb 20percre egymástól!"
"100.000ft-alatt nem igen találni feléjük elbérletett + 2-3 havo kaukcióval! "
"Nem falun akarnak lakni,hanem Városba,és úgy értettem h normális albérlet nincs 100.000ft-alatt! "
Mintha kezdenél belekeveredni a sztoriba... Eddig szó sem volt városról... De milyen város az, ahol nincs 100ezer alatt albérlet??? Még Bp-n is van olcsóbban normális albérlet, ami 2 embernek tökéletes. De mint már említettem, ha egyik fél sem te vagy, akkor ez nem a te dolgod,majd megoldják ahogy akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!